Κίνα: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες – Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητόδρομου

στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία στην Κίνα σε διάστημα λίγων ημερών!

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από κατάρρευση τμήματος ορεινού αυτοκινητόδρομου στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Όλα αυτά έπειτα από διαδοχικές ημέρες σφοδρής βροχόπτωσης στην περιοχή.

Άλλοι 30 άνθρωποι εξάλλου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς η κατάρρευση τμήματος μήκους 17,9 μέτρων του αυτοκινητοδρόμου Meilong, δεν είχε προβλεφθεί από κανέναν.

Πλάνα φανέρωσαν τις φλόγες και τον μαύρο καπνό να βγαίνει κάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Άλλο βίντεο δείχνει καπνισμένο σωρό από απανθρακωμένα αυτοκίνητα, καλυμμένα από τόνους λάσπης.

Οι πλημμύρες προκάλεσαν ζημιές σε δεκάδες σπίτια, έκλεισαν σχολεία και προκάλεσαν ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων. Οι αρχές εκτίμησαν τις οικονομικές απώλειες σε 19,4 εκατ. δολάρια.

Εικόνες στα κρατικά μέσα ενημέρωσης αποτύπωσαν τις στιγμές. Οι αστυνομικές αρχές μάλιστα έστειλαν σε έκτακτης ανάγκης αποστολή 500 άτομα για την αντιμετώπιση των σοβαρών αναγκών στο σημείο.

Η Γκουανγκντόνγκ, θυμίζουμε, η πολυπληθέστερη επαρχία της Κίνας, επλήγη από πλημμύρες πριν μερικές μέρες. Οι καταστροφές προκάλεσαν τον θάνατο 5 ανθρώπων και τον εκτοπισμό 110.000!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This