Ηράκλειο Κρήτης: Ανατροπή με την 44χρονη που δίνει μάχη για την ζωή της μετά από ανακοπή – Κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της!

Τελικά δεν το έχασε, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό

Must Read

Αγώνα προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 44χρονη μητέρα από το Ηράκλειο Κρήτης η οποία νωρίτερα σήμερα το πρωί υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ περπατούσε με τον πεντάχρονο γιο της στην πλατεία Κορνάρου!

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η γυναίκα έχασε από τα μάτια της το παιδί της και από το σοκ υπέστη το καρδιακό επεισόδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η 44χρονη σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα μάτια του 5χρονου το οποίο δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο έδωσαν πραγματικό αγώνα για να επαναφέρουν την γυναίκα!

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το πεντάχρονο παιδί μεταφέρθηκε σε κοντινή επιχείρηση από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς δεν μπορούσε να είναι μπροστά στην μητέρα του την ώρα που προσπαθούσαν να την επαναφέρουν οι γιατροί, ούτε να μπει μαζί της στο ασθενοφόρο.

Οι υπεύθυνοι το κράτησαν στο μαγαζί μέχρι να εμφανιστεί ένα συγγενικό του πρόσωπο για να το παραλάβει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This