Ενέδρα θανάτου στο Καστέλι: Η «βεντέτα» για τα μάτια μιας γυναίκας και η συγγένεια!

Must Read

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις γύρω από την ενέδρα θανάτου, στο Καστέλι της Κρήτης, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες με αμείωτη ένταση, ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην αιματηρή υπόθεση είναι δύο. Οι αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις και στοιχεία αρχίζουν να ξεδιπλώνουν το κουβάρι και κατάφεραν να φθάσουν στην ταυτότητα ενός 43χρονου Έλληνα, που το μεσημέρι της Τρίτης φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου που επέβαινε ένας νεαρός, ο οποίος είναι ξάδερφός του. Πλέον, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος που τραυματίστηκε φέρεται να είχε σχέσεις με τη σύζυγο του 43χρονου, πληροφορία που αν ισχύει επιβεβαιώνει τους φόβους για βεντέτα.

Εντούτοις, το στοιχείο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα είναι το γεγονός ότι μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από τον 23χρονο επέβαινε και ο 13χρονος ανιψιός του ο οποίος όπως προέκυψε από την κατάθεση της μητέρας του δεν τραυματίστηκε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για τον γιο του 43χρονου, πληροφορία που ο οδηγός προτίμησε να αποκρύψει από τις Αρχές. Ειδικότερα, ο νεαρός που μετέβη στο Κέντρο Υγείας με διαμπερές τραύμα στον ώμο, τηρούσε σιγήν ιχθύος όταν αστυνομικοί τον επισκέφθηκαν για να του κάνουν ερωτήσεις για την υπόθεση. Ο 23χρονος όχι μόνο απέκρυψε τον ανήλικο συνεπιβάτη αλλά, επιχείρησε να παραπλανήσει τις αρχές περιγράφοντας διαφορετικό όχημα από αυτό που οδηγούσε.

Το περιστατικό από το παρελθόν

Πλέον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του συνεργού του 43χρονου ξαδέρφου του τραυματία, καθώς πίσω από την επίθεση υπάρχουν προσωπικά κίνητρα. Πηγές αναφέρουν πως υπήρχε μεταξύ δράστη και θύματος κόντρα και στο παρελθόν, ενώ ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε πυροβολισμούς, στο αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου και πάλι για προσωπικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν τεταμένες λόγω του σοβαρού ένοπλου επεισοδίου που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στα Πραιτώρια. Ο 43χρονος κατάφερε να διαφύγει αλώβητος μέσα από τα πυρά, δεν κατονόμασε ποτέ τους δράστες, ούτε όμως και εμφανίστηκε προ μηνών στη δίκη. Κάποιοι, τότε, θεώρησαν ότι είχαν μπει τρίτοι στη μέση για να επέλθει μια κάποια μορφή….σασμού. Άλλοι πάλι εξέλαβαν ως ανησυχητικό σημάδι την «σιωπή» του 43χρονου και την ηχηρή απουσία του από τη δικαστική αίθουσα.

Το χρονικό της φρίκης

Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, την ώρα που ο 23χρονος κινείτο με το 4×4 όχημα του στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι. Ξαφνικά δέχτηκε πλήθος πυροβολισμών από καλάσνικοφ που κρατούσε ο 43χρονος. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ευρήματα των αστυνομικών από τον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, αλλά και από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, φαίνεται ότι εκτός από καλάσνικοφ ο δράστης μαζί με τον άγνωστο συνεργό του χρησιμοποίησαν και πιστόλι. Με βάση μαρτυρία ηλικιωμένης κατοίκου του χωριού, η οποία άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε από το σπίτι της να δει τι συμβαίνει, οι πυροβολισμοί φαίνεται ότι έπεσαν όταν το αυτοκίνητο του θύματος και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες συναντήθηκαν στην είσοδο του χωριού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This