Ομοφυλόφιλοι άνδρες επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας την ώρα της λειτουργίας

Πεοθηλασμός μπροστά στα μάτια των πιστών και μικρών παιδιών έξω από τον ναό των Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο

Must Read

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες, οι οποίοι αποφάσισαν να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις στο προαύλιο εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή μάλιστα που τελούνταν η λειτουργία για τη Μεγάλη Τετάρτη και ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς κάθε ηλικίας.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», όλα έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20.30, τη στιγμή που οι πιστοί βρίσκονταν εντός του ναού των Αγίων Ασωμάτων, στην περιοχή του Θησείου, ενώ δεκάδες άλλοι προσέρχονταν για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία.

Ξαφνικά κάποιοι, που μάλιστα είχαν μαζί τους και μικρά παιδιά, είδαν δύο άνδρες, ο ένας ρουμανικής καταγωγής 43 ετών και άλλος Ελληνας άστεγος 41 ετών, να επιδίδονται, παράπλευρα του ιερού ναού, σε σεξουαλικές πράξεις, δίχως να τους νοιάζει αν τους έβλεπαν.

Αρκετοί πιστοί άρχισαν να τους φωνάζουν να φύγουν γρήγορα από το σημείο, αλλά εκείνοι δεν πτοούνταν με τίποτα. Συνέχισαν ακάθεκτοι το… έργο τους. Οι πολίτες σε κατάσταση σοκ κάλεσαν τις αστυνομικές Αρχές και αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έπιασαν τους δύο άνδρες επ’ αυτοφώρω να είναι ξαπλωμένοι, με τον 43χρονο να ενεργεί πεοθηλασμό στον 41χρονο, τη στιγμή μάλιστα που εντός του ναού είχε δημιουργηθεί ήδη αναστάτωση από τους πιστούς, που για τη θεία λειτουργία πήγαν και άλλα έμελλε να αντικρίσουν!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομονοίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων και έπειτα στον ανακριτή. Ωστόσο οι ίδιοι, οι οποίοι -όπως διαπιστώθηκε- είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών, αρνήθηκαν να απολογηθούν, τηρώντας αρνητική στάση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αλήθεια είσαι έξυπνος η γυναικούλα πρέπει να γίνουμε ζώα όλοι για να σας αποδεχτούμε και ειδικά με αυτό τον τρόπο μπράβο έχουμε όλοι τα λάθη μας δεν είμαστε άγιοι αλλά η λέξη σεβασμός σε σένα σε μένα σε όλους είναι σημαντική και όλοι πληρώνουμε κάποια στιγμή τα παιδιά τι φταινε;;;;

    • ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τα όργια που θέλει ιδιωτικά. Οχι μπροστα μου. Οχι μπροστα στα παιδιά μου. To islam πλησιάζει. Σε μερικές δεκαετίες δεν θα τολμάτε εσυ και το συνάφι σου να βγείτε έξω. Το ξύλο θα παει σύννεφο.

  2. Να πανε στις βιλες του Πατελη και του Κασσελακη να στεγασουν τον ερωτα τους οι καθε λογης βλασφημοι. Το αδικημα εχει να κανει κυρια με προσβολη ιερων συμβολων και της ιεροτητας του χωρου κι οχι μονο για αυτα που κατηγορηθηκαν. Σε μουσουλμανικη χωρα θα τους ειχαν λιθοβολησει μεχρι θανατου

  3. ΚΑΛΕ ΣΥ ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο JEROM;;;;
    ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ ΑΓΑΠΕΣ 😍😍😍

      • Αλήθεια είσαι έξυπνος η γυναικούλα πρέπει να γίνουμε ζώα όλοι για να σας αποδεχτούμε και ειδικά με αυτό τον τρόπο μπράβο έχουμε όλοι τα λάθη μας δεν είμαστε άγιοι αλλά η λέξη σεβασμός σε σένα σε μένα σε όλους είναι σημαντική και όλοι πληρώνουμε κάποια στιγμή τα παιδιά τι φταινε;;;;

  4. Τα ναρκωτικά είναι ίσως η μεγαλύτερη κατάρα που γνώρισε η ανθρωπότητα. Όπως βλέπουμε και στην χώρα μας, η εξάπλωσή των είναι ταχυτάτη, η καταστροφή που προκαλούν μεγίστη και εννοείται ότι γίνονται η κυρία αιτία εγκληματικότητος. Η εξάπλωσή των στην Ελλάδα είναι σχετικά πρόσφατη, θα έλεγα, δεν υπερβαίνει τα 35 χρόνια και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την έλευση των λαθρομεταναστών, κυρίως από την Αλβανία και αργότερα από άλλες χώρες.

    Αυτά είναι προφανώς και η αιτία τού παραπάνω περιστατικού, διότι νηφάλιοι άνθρωποι δεν κάνουν κάτι τέτοιο εκεί που το έκαναν, μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλοι.

  5. Χρήστες ουσιών. Η λέξη κλειδί. Όχι ομοφυλόφιλοι.Δυστυχώς η πολιτεία αφήνει τους ναρκέμπορους ελεύθερους.Οι χρήστες είναι ανήμποροι. Είναι άνθρωποι που χρειάζονται ψυχολογική και οικονομική στήριξη. Βολεύει στο κράτος να έχει πολίτες εξαρτημένους και όχι επαναστατημένους με τη φτώχεια και την ανεργία. Οι άνθρωποι που βρίσκονται υπό την επήρεια ουσιών δεν αισθάνονται τίποτα.Το μόνο που θέλουν είναι η δόση τους. Επομένως η αιδώς για το προαύλιο της εκκλησίας θα έπρεπε να είναι αιδώς για την ανυπαρξία στήριξης της πολιτείας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This