Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που ασελγούσε στον βαφτισιμιό του – «Με προκάλεσε» είπε με θράσος – 10 τα περιστατικά σε βάρος του!

Είχε τραβήξει και βίντεο για να αποδείξει ότι το παιδί είχε την ερωτική πρωτοβουλία - Eίχε ασελγήσει και στην αδελφή του 18χρονου!

Must Read

Στις φυλακές Τριπόλεως θα οδηγηθεί ο διεστραμμένος 50χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε στον 18χρονο σήμερα βαφτισιμιό του όταν ήταν παιδί.

Ο κατηγορούμενος πέρασε νωρίτερα σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Σύμφωνα με νέα στοιχεία ο 18χρονος τον έχει καταγγείλει για δέκα περιστατικά. Ο 50χρονος ομολόγησε ορισμένες από τις πράξεις του και δήλωσε «άρρωστος» αλλά μίλησε με θράσος για την περίπτωση του πνευματικού παιδιού του. Συγκεκριμένα, είπε πως το παιδί τον προκάλεσε!

Μεταξύ άλλων ο 50χρονος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση σε δύο κοπέλες, 24 και 17 ετών σήμερα, όταν ήταν περίπου 6 ετών. Τα κορίτσια είναι η αδελφή του 18χρονου καθώς και η αδελφή ενός ακόμη βαφτισιμιού του! Όπως υποστήριξε δεν έχει αγγίξει ποτέ τις κοπέλες και είπε πως όλα ξεκίνησαν από τις οικογένειες τους που σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις!




Το βίντεο

Ο 50χρονος είχε τραβήξει και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με τον βαφτισιμιό του, που τότε ήταν 15 ετών για να δείξει ότι τον προκαλούσε! Όπως είπε, στο βίντεο, «αποτυπώνεται» πως  η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό ενώ ισχυρίστηκε πως κατέγραψε όσα έγιναν για να έχει αποδείξεις σε περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες.

Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Σε βάρος του έχουν ασκηθεί βαριές ποινικές διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This