Σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου – Πούλμαν προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα το πρωί, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στη Λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά.

Όπως έγινε γνωστό, όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός ενός τουριστικού πούλμαν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια το όχημα να βγει από την πορεία του και να προσκρούσει σε μία κολόνα της ΔΕΗ. Ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι το γεγονός ότι η κολόνα έχει γύρει πάνω στο πούλμαν, το παρμπρίζ του οποίου μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, τα φανάρια τη στιγμή του ατυχήματος δεν λειτουργούσαν, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δώσει ο οδηγός με την κατάθεσή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This