«Πέπλο μυστηρίου» γύρω από τον θάνατο του ηθοποιού, Στράτου Βαλσαμίδη

Must Read

Σε δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται ο θάνατος του νεαρού ηθοποιού, Στράτου Βαλσαμίδη, με πολλά κενά, ερωτήματα και πτυχές που πρέπει να διερευνηθούν προσεκτικά για να αποκαλυφθούν όσα προηγήθηκαν, ώσπου το άψυχο σώμα του 34χρονου να εντοπιστεί «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό, το ξημέρωμα της Παρασκευής.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι για το ίδιο βράδυ οι δικοί του είχαν προγραμματίσει να τον αναζητήσουν με τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ»!

Δείτε επίσης: Βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο της Κρήτης (video)

Η μητέρα και η αδελφή του χαμογελαστού Στράτου είχαν κάνει έναν μαραθώνιο αναζήτησης από το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, που χάθηκαν τα ίχνη του, όταν μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα του, χωρίς ο τόνος της φωνής του και τα λεγόμενά του να δείξουν κάτι ανησυχητικό.

Η αυλαία για τον ηθοποιό έπεσε ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, όταν περαστικοί στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό είδαν το μακάβριο θέαμα μέσα στο αυτοκίνητο και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, στο σώμα του Στράτου Βαλσαμίδη υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και τα κάτω άκρα, που έγιναν όσο ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα, σύμφωνα με όσα είπε στο «Τούνελ» ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, δείχνουν σαν να μεταφέρθηκε, ενώ ο θάνατος πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες προτού βρεθεί.

Με αγωνία, ωστόσο, αναμένονται οι απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η οικογένεια επισημαίνει κενά στην έρευνα, όπως ότι οι αστυνομικοί δεν κάλεσαν ιατροδικαστή στο σημείο, δεν κάλυψαν τα χέρια του νεκρού για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA, και μάλιστα ήθελαν να παραδώσουν το αυτοκίνητο χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση.

Αυτό που θα φωτίσει θολά σημεία είναι η έρευνα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Στράτος Βαλσαμίδης πριν από την ημέρα της εξαφάνισης και ώσπου να επέλθει ο θάνατος. Επίσης, θα εξεταστούν προσεκτικά οι διαδικτυακές του επαφές, όπως και κάμερες που ίσως δείξουν πώς βρέθηκε το μαύρο FIAT του στο συγκεκριμένο σημείο, με δεδομένο ότι ζούσε στο Περιστέρι.

Μάλιστα, στο διαμέρισμά του, όπου τον αναζήτησε η μητέρα του, βρήκε αναμμένα το air condition και το φως της κρεβατοκάμαρας! Τέλος, προσεκτική έρευνα πρέπει να γίνει στον κύκλο του ηθοποιού, καθώς και στα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή τα μοιραία 24ωρα μετά την εξαφάνιση, τα οποία ενδεχομένως γνώριζε μόνο ο ίδιος.

Έτσι ελπίζει η οικογένεια του 34χρονου ότι θα απαντηθούν τα καυτά ερωτήματα «πού και με ποιους ήταν;», «τι έκαναν;», «πώς επήλθε ο θάνατος;» και «γιατί τον εγκατέλειψαν νεκρό και εξαφανίστηκαν;». Μια ΑΚΌΜΑ παράμετρος είναι το ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε δεχθεί ληστρική επίθεση με μαχαίρι και είχε μηνύσει τον δράστη.

Ο Στράτος δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο που έκανε τελειώνοντας την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα, από την οποία αποφοίτησαν μεγάλοι ηθοποιοί. Είχε δίψα για την τέχνη και πρόλαβε να παίξει σε θεατρικές παραστάσεις.

«Αγαπούσε πάρα πολύ την ηθοποιία και ήθελε να παίξει κάποια στιγμή στην Επίδαυρο. Τον έβλεπα στο θέατρο και χαιρόμουν» είπε η μητέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This