Χαμός στα social media με τον Δήμαρχο που «ψέκασε» Ρομά με… υδροφόρα 

Σε έξαλλη κατάσταση ο γαλάζιος δήμαρχος, πήρε το λάστιχο και άρχισε να τους καταβρέχει

Must Read

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει τα βίντεο που δημοσίευσε ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, με τον ίδιο να καταβρέχει οικογένειες Ρομά με υδροφόρα της Πολιτικής Προστασίας.

Στα βίντεο ο δήμαρχος φαίνεται να φωνάζει σε μια ηλικιωμένη που έχει κατασκηνώσει μαζί με άλλους Ρομά σε πάρκο της περιοχής και στη συνέχεια ο ίδιος παίρνει στα χέρια του το λάστιχο και αρχίζει να καταβρέχει το τσαντίρι ενώ τριγύρω τρέχουν μικρά παιδιά σε μια προσπάθεια να προφυλαχθούν.

«Σήκω φύγε, δεν είσαι καν Περαματιώτισσα! Από που ήρθες…;» λέει στην ηλικιωμένη ο Γ. Λαγουδάκος, με την ίδια να του απαντάει ότι θα είναι υπεύθυνος αν πάθουν κάτι τα παιδιά. «Να πας στο σπίτι σου. Αλλιώς θα καταλήξεις στη μπουζου και τα παιδιά σου θα πάνε σε ίδρυμα! Αυτό δεν είναι για μωρά, είναι για γουρούνια» της είπε οργισμένος ο δήμαρχος ενώ άρχισε να βρέχει τα πράγματά τους και το πεζοδρόμιο  φωνάζοντας: «Τέρμα!».

Σε άλλο βίντεο ο δήμαρχος συνομιλεί με μια γυναίκα Ρομά την οποία ρωτάει που αφοδεύει ενώ στρέφεται και κατά ενός άλλου άνδρα για τα σκυλιά του τα οποία όπως λέει κάνουν επιθέσεις σε ανθρώπους.

Οι αναρτήσεις του δημάρχου έχουν προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων με χρήστες να σχολιάζουν ότι καλώς έπραξε και άλλους να τον κατακεραυνώνουν επειδή τα «έβαλλε» με αδύναμους και εξαθλιωμένους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μπράβο στο δήμαρχο Περάματος τιμά τα παντελόνια που φοράει!Έχουμε σιχαθεί τους βρομα που κάνουν ότι θέλουν οπότε θέλουν κ κάνεις δε τους λέει τίποτα, όχι άλλη ανοχή στη παραβατική συμπεριφορά τους!Όποιος διαφωνεί είναι ελεύθερος να τους πάρει στο σπίτι του, για να τον κλέβουν,δέρνουν κτλ μπας κ γλιτώσουμε εμείς οι υπόλοιποι

  2. Πολύ καλά κάνει ο δήμαρχος και μπράβο του που μόνος του προσπαθεί να διώξει τούς βρωμερόυς καταλήψειες από τον δημόσιο χώρο να απαλλάξει τούς κανονικούς ανθρώπους από την βρωμιά

  3. Καλά έκανε οποίος τους θέλει μπορεί να τους πάρει στο σπίτι του !Εμάς τους Περαματιωτες μας ρώτησε κανείς πώς ζούμε τόσα χρόνια και πόση τρομοκρατία βιώνουμε τόσα χρόνια ,τα παιδάκια τους έχουν χτυπήσει δικά μας παιδιά ,μας έκλεβαν και μας τρομοκρατούσαν καθημερινά

  4. Oι Ρωμα ( γυφτοι ) οι περισσοτεροι περιφερομενοι δεν ειναι καν Ελληνες . Ειναι Αλβανογυφτοι , Βουλγαρογυφτοι και Τουρκογυφτοι και δεν σεβονται κανενα νομο και περιουσια . Οι νομοι πρεπει να ισχυουν για ολους , οχι μονο για τους Ελληνες !!!

  5. Η Ρόμα δεν είναι μόνο εστίες μόλυνσης αλλά προξενουνε και επεισόδια.Στο τοπικό του Περάματος η συγκεκριμένη φτύνουνε προπυλακιζουνε επιβάτες.Μπραβο στον Δήμαρχο για την παρέμβαση του εάν δεν αδειάσουμε το Πέραμα και να φύγουνε θα πάρουμε εμείς τον νόμο στα χέρια μας και οποίοι τους υποστηρίζουμε να τους πάρουνε στην περιοχή τους Σπίτι 🏡 τους ο.κ

  6. Η “αντικειμενική” ενημέρωση πάει σύννεφο. Πριν λίγο καιρό στήσατε στον τοίχο εκείνη την οικογένεια στην Κόρινθοπου ζούσε σε ….”σπηλιά” , τους πήραν τα παιδιά γιατί ήθελαν να ζουν στη φύση . Κατηγορείτε το δήμαρχο γιατί τα έβαλε μ αυτούς που ζουν και έχουν τα παιδιά τουςμέσα στο σκουπιδαριόκαι τα σκατά . Ζήτω σας!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This