Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε ενώ είχε στην αγκαλιά της το βρέφος τους!

«Την είχε χτυπήσει όταν ήταν έγκυος, η κοπέλα είναι γεμάτη μελανιές»

Must Read

Σε μάστιγα έχει μετατραπεί πλέον το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας, με δεκάδες γυναίκες να καταγγέλλουν καθημερινά τον απόλυτο εφιάλτη που ζουν στα χέρια των κακοποιητικών συντρόφων τους! Αυτή τη φορά, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία 23χρονη και μάλιστα μπροστά στα μάτια του νεογέννητου μωρού της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν λίγο αφότου οι γονείς είχαν γυρίσει από τον παιδίατρο. Οι δυο τους λογομάχησαν και σύμφωνα με την καταγγελία ο 27χρονος έπιασε από το λαιμό την σύντροφό του, την απείλησε και την χτύπησε, ενώ είχε στην αγκαλιά της το παιδί τους.

Ο νεαρός αρνείται την επίθεση, παραδεχόμενος ωστόσο πως μετά από καυγά θόλωσε και την έπιασε από τον λαιμό, με την υπόθεση να οδηγείται σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ήταν γεμάτη μελανιές»

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι έδρασαν γρήγορα. Η κοπέλα κυνηγήθηκε στο σπίτι με το λεχούδι στην αγκαλιά της, χτυπήθηκε, τσίριζε και φώναζε. Όταν ο δράστης κατάλαβε ότι θα συλληφθεί, κατέβηκε τις σκάλες αλλά τον πρόλαβαν», ανέφερε η συνήγορος της κοπέλας, Ανθούλα Ανάσογλου και συνέχισε: «Η κοπέλα ήταν γεμάτη μελανιές. Προσπάθησε να την πνίξει ενώ είχε το βρέφος αγκαλιά».

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 23χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο άνθρωπο. «Όταν ήταν έγκυος η κοπέλα την χτύπησε. (…) Θεώρησε ότι πάει να τον παγιδεύσει και ξέσπασε με τον χειρότερο τρόπο», σημείωσε η δικηγόρος και επεσήμανε:

«Αυτό που μας ενδιέφερες είναι οι ποινές, ειδικά σε ευάλωτες ομάδες. Θα έπρεπε ένα μέρος να εκτίεται. Με τον καινούργιο ποινικό κώδικα θα μπορούσε να εκτιθεί ένα μέρος, αυτό με ενδιαφέρει. Αυτός ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για το παιδί του, δε δίνει διατροφή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει μεθαύριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This