Σφραγίστηκε το οικόπεδο που κατέλαβε ο Σώρρας!

Αστυνομικοί και συνεργεία του δήμου προχώρησαν στο κλείσιμο του χώρου που αποτέλεσε την αφορμή για τον ξυλοδαρμό της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη

Must Read

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι και πάλι ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος φαίνεται πως θυμήθηκε την επαγγελματική του καριέρα στην Πάτρα ως… μαντράς με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καθώς έχει μετατραπεί σε μια ατέλειωτη μάντρα κοντέινερ οχημάτων οικόπεδο του δήμου, δίπλα από τη βίλα στο Λαγονήσι όπου έχει στήσει το αρχηγείο του.

Χθες το μεσημέρι έφτασαν έξω από τη βίλα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Πολεοδομίας για να σφραγίσουν το οικόπεδο δίπλα από τη βίλα που έχει καταληφθεί παράνομα από τα εμπορευματοκιβώτια και βαριά οχήματα, όπως αστικά λεωφορεία και πούλμαν, ταχύπλοα σκάφη, ένα μεγάλο φορτηγό και τροχόσπιτα.

Οι αστυνομικοί και συνεργεία του δήμου προχώρησαν στο κλείσιμο του χώρου που αποτέλεσε και την αφορμή για τον ξυλοδαρμό της δημοσιογράφου του Alpha Ρένας Κουβελιώτη, η οποία είχε πάει στο σημείο ύστερα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής.

Η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για επικίνδυνες εργασίες δίπλα σε ξερά χόρτα και δέντρα, όταν δέχτηκε επίθεση από άνδρα που βρισκόταν εκεί.

Της επιτέθηκε λεκτικά, όταν η δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει άδεια για να κάνει οξυγονοκόλληση δίπλα σε ξερά χόρτα.

«Σε κάλεσε κανένας; Ρε, πάτε στον διάολο, πρέπει να σας δώσω και λογαριασμό» ήταν η απάντηση του άνδρα, ο οποίος έπιασε και γύρισε το δεξί χέρι της Ρένας Κουβελιώτη, τραυματίζοντάς τη στην κλείδα και στον αυχένα.

Παράνομα

Το κράτος εν κράτει που φαίνεται πως επιχείρησαν να επιβάλουν άνθρωποι του Αρτέμη Σώρρα στο οικόπεδο του δήμου, δίπλα από το στρατηγείο της Ελλήνων Συνέλευσις, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Σαρωνικού, προχωρώντας στη σφράγισή του, ώστε να μην καταληφθεί εκ νέου παράνομα.

Για την κατάληψη του οικοπέδου και παράνομη χρήση κοινόχρηστου χώρου είχε ήδη επιβληθεί από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου πρόστιμο ύψους 700.000 ευρώ, αλλά δεν φαίνεται να πτόησε τους καταπατητές. Με τη σφράγιση του χώρου από την Αστυνομία ο Δήμος Σαρωνικού ευελπιστεί πως θα λυθεί το πρόβλημα.

Την ίδια ώρα στα δικαστήρια έχει πάει η Τράπεζα Πειραιώς τον Αρτέμη Σώρρα, που έχει μισθωτήριο για την ενοικίαση της πολυτελέστατης βίλας με πισίνα, όπου υποδέχεται τους υποστηρικτές του κόμματός του.

Στη σιδερένια πόρτα της κεντρικής εισόδου υπάρχουν αρχαιοελληνικά σύμβολα και πάνω σε ένα μπαλκόνι πανό με το όνομα του Αρτέμη Σώρρα.

Η βίλα βγήκε στο σφυρί και κατέληξε στην τράπεζα που την αγόρασε στον πλειστηριασμό και άρχισε νομικές ενέργειες για αποβολή του και απόδοση του ακινήτου ελεύθερου στον νέο ιδιοκτήτη.

Όμως, ο Σώρρας πέτυχε αναστολή της εκτέλεσης των ασφαλιστικών μέτρων μέχρι την εκδίκασή τους στις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της βίλας χρωστά στον δήμο 37.000 ευρώ από απλήρωτους λογαριασμούς του νερού. Ο πρώην δήμαρχος Καλυβίων Πέτρος Φιλίππου είχε βρεθεί στη βίλα για να ζητήσει εξηγήσεις για την οφειλή.

Γεώτρηση!

Ύστερα από ημέρες εμφανίστηκε στο γραφείο του τότε δημάρχου ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος του απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η υδροδότηση από τον δήμο, διότι έχει κάνει γεώτρηση.

Στην ίδια συνάντηση ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις είχε πει στον πρώην δήμαρχο πως τα λεωφορεία που βρίσκονται στη βίλα είναι δικά του και προτίθεται να τα χρησιμοποιήσει για τη μεταφορά υποστηρικτών του.

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συμμετέχει στις επικείμενες ευρωεκλογές, είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο, εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, με τους ψευδείς ισχυρισμούς του για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.

Τότε βρήκε εκατοντάδες υποστηρικτές στο πρόσωπο δανειοληπτών που δεν ήθελαν να εξοφλήσουν τις οφειλές του. Πολλοί δεν πλήρωναν τα δάνειά τους, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τους ψευδείς ισχυρισμούς του ιδρυτή της Ελλήνων Συνέλευσις ότι θα εξοφλούσε τα χρέη του ελληνικού λαού, με ομόλογα αξίας 600.000.000 ευρώ. Η απάτη αποκαλύφθηκε.

Τον Νοέμβριο του 2018 καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και τον Δεκέμβριο του 2019 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε έξι χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, από τα οποία εξέτισε τα δύο στη φυλακή, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αναρωτιέμαι πως μπορεί να γράφει κανείς τόσα ψέματα. Τι μάνα μπορεί να τον μεγάλωσε που να του έμαθε να αδικεί με τα ψέματα του έναν άνθρωπο που στο κάτω- κάτω δεν τον πείραξε.
    Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία … σας λυπάμαι ειλικρινά.

  2. Ρε News break έχεις επιβεβαιώσει από όλες τις πλευρές αυτά που γράφεις; ή απλά θεωρείς πως θα πάρεις θεάσεις με αναδημοσιεύσεις και ορισμένες σάλτσες που δεν μπορούν να σταθούν πουθενά;

    Γράφεις σφράγισαν τον χώρο; τον ήδη σφραγισμένο; ρε τι ρεπορτάζ κάνετε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This