Φοβού την οργή της χαροκαμένης μάνας: Η Καρυστιανού περνά (ξανά) πριονοκορδέλα τον Μητσοτάκη!

«Ο εντολέας των παρεμβάσεων» - Έκκληση στη Δικαιοσύνη: «Χρειαζόμαστε έναν θαρραλέο δικαστή ο οποίος θα τολμήσει να εφαρμόσει τους νόμους»

Must Read

Στη θεσσαλική τηλεόραση TRT μίλησε η χαροκαμένη μάνα Μαρία Καρυστιανού, που εκπροσωπεί τους συγγενείς των 57 νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών και για μία ακόμη φορά δεν άφησε κανέναν σε «χλωρό κλαρί», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «η κοροϊδία σε βάρος των οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη συνεχίζεται».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου οικογενειών θυμάτων Τεμπών, χαρακτήρισε «προκλητικό» το γεγονός ότι η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών διαβιβάστηκε στη Βουλή μόλις ένα 24ωρο πριν κλείσει λόγω Ευρωεκλογών, μια απόφαση σαφώς αναίτια και με απώτερο σκοπό την προσπάθεια συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών.

«Σκοτώθηκαν τα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει»

«Η εισαγγελία Λαρίσης ζήτησε να μεταβιβαστεί αυτό στις 22/4 αν δεν κάνω λάθος, επομένως το να πηγαίνει μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή, αυτό σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται ως αμελλητί. Θεωρούμε ότι είναι προκλητικό το ότι διαβιβάστηκε τόσο αργά και ουσιαστικά άνευ σημασίας γιατί πρακτικά θα αρχίσει η διερεύνηση μετά το πέρας των Ευρωεκλογών. Συνεχίζεται η κοροϊδία εις βάρος μας, αυτό είναι τραγικό για μας. Σκοτώθηκαν τα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει το συντομότερο δυνατό. Το ότι παίρνουν συνεχώς παρατάσεις για τις εκλογές, αυτό μας ενοχλεί ιδιαίτερα και φυσικά δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό απέναντί μας», είπε ακόμα η Μαρία Καρυστιανού.

«Χρειαζόμαστε έναν θαρραλέο δικαστή ο οποίος θα τολμήσει να εφαρμόσει τους νόμους»

Πρόσθεσε ότι η δικογραφία έπρεπε να έχει διαβιβαστεί από το πρώτο τρίμηνο του 2023 και όχι 15 μήνες μετά την τραγωδία, ενώ ήταν «καταπέλτης» αναφορικά με τις υπουργικές ευθύνες, λέγοντας ότι δεν καλύπτονται από τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών οι κ.κ. Θάνος Πλεύρης, Χρήστος Τριαντόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Ζωή Ράπτη, τους οποίους αφορά η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή.

Χαρακτήρισε μάλιστα «εντολέα των παρεμβάσεων στο σημείο της φονικής σύγκρουσης», τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αναρωτήθηκε αν θα βρεθεί ένας δικαστής που θα εφαρμόσει το νόμο!

«Οι παρεμβάσεις που έγιναν στο χώρο αυτό είναι πάνω από τις αρμοδιότητες και τη δικαιοδοσία που έχουν οι Υπουργοί. Άρα συνεπώς δεν καλύπτονται από το άρθρο 86, δεν καλύπτονται από καμία ασυλία. Εδώ χρειάζεται απλή εφαρμογή του νόμου. Οι παρεμβάσεις λοιπόν στο χώρο ενός εγκλήματος με σκοπό τη συγκάλυψη αποτελούν σφετερισμό εξουσίας και σε αυτήν την περίπτωση επεμβαίνει κατευθείαν η δικαιοσύνη. Χρειαζόμαστε έναν θαρραλέο δικαστή ο οποίος θα τολμήσει να εφαρμόσει τους νόμους. Θα βρεθεί άραγε αυτός ο δικαστής στην Ελλάδα; Εδώ είναι το θέμα».

«Ο εντολέας των παρεμβάσεων»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά κατά του «εντολέα των παρεμβάσεων», όπως χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο σημείο μηδέν, με αποτέλεσμα την αλλοίωση των στοιχείων:

«Ο εντολέας ήταν ο κύριος Μητσοτάκης, αυτό το γνωρίζουμε, το έχουν δηλώσει, το έχει δηλώσει ο υφυπουργός του πάρα πολλές φορές στον Τύπο, στην τηλεόραση, σε ραδιόφωνα, δεν είναι κρυφό, δεν το έχουν αρνηθεί, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Επίσης έχουμε δει τον κ.Μητσοτάκη από την αρχή, μην ξεχνάμε ότι το πρώτο 24ωρο βγήκε και δήλωσε ότι όλα οφείλονται στο ανθρώπινο λάθος. Άρα παρενέβη άμεσα και κατευθείαν από το πρώτο 24ωρο μέσα στην υπόθεση. Τη γνωρίζει πολύ καλά, ξέρει τι γινόταν αφού ήταν και ο εντολέας, επομένως περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να μας πει αν μπορούσε ο κ.Μητσοτάκης να έχει τέτοια παρέμβαση, ή όχι».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και για τα δύο γεγονότα
    Και για τα Τέμπη και για το Μάτι αν υπήρχε στην Ελλάδα δικαιοσύνη ανεξάρτητη από την πολιτική διαπλοκή έπρεπε και όφειλε να είχε ξεσκίσει όλα τα πολιτικά πρόσωπα έως και τον αρμόδιο ή αρμόδιους υπουργούς
    Δικαιοσύνη πάντα και παντού σε όλα και για όλους

  2. Όχι ενεργός πολίτης, αλλά πολίτης, αλλά πολίτης του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε διατεταγμένη έμμισθη και καλά πληρωμένη υπηρεσία. Σύρε από εδώ που θα μας κάνεις μαθήματα πολιτικής ορθότητας, εσύ το ρεμάλι.Ότι θέλουμε θα γράφουμε και την γνώμη σου, την έχουμε χεσμένη αριστερέ φασίστα.

  3. Η κυρία Καρυστινού μιλάει ήδη σαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή βα χρησιμοποιεί το νεκρό παιδί της για να κάνει η ίδια πολιτική καριέρα. Ντροπή σου κυρία μου. Εκφράζεις μόνο το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι την Ελλάδα.

  4. Πάψτε πια να μιλάτε για κόμματα, ανθρώπινες ζωές χάθηκαν όλοι τους φταίνε ας δικαιωθούν οι άνθρωποι που χάθηκαν έλεος με τους βρωμερους πολιτικούς που έχουμε μια τα Τέμπη μία το Μάτι τι δεν καταλαβαίνετε ??? έλεος

  5. Ντροπή για την Ελλάδα και την Δημοκρατία η αντιμετώπιση της κυβέρνησης. ΑΝ ΉΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ???? ΝΤΡΟΠΉ

    • Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι τίμησε τους νεκρούς μια χαρά. Ειρωνεύονταν τους νεκρούς οι φασίστες Τσίορας και Πολάκης. Τα ξέχασες κυρία μου; Όχι να μας το παίζουν και τιμητές οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ.

      • Ακόμη δεν πήρες πρέφα ρε ηλίθιο σούργελο ότι όσοι κατηγορήθηκαν από το κουλοκαθεστώς και την μαφία του, ΟΛΟΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΘΩΟΙ ΠΑΜΨΗΦΙ;;;

        Υποθέτω ότι κι εσύ θα είσαι από τους εποδοματούχους της υπόγας του Μοσχάτου έτσι…
        Μετακλητός της ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ (στοιχηματίζω)…

        “45 Γιάννηδες ενός κοκκόρου γνώση”, έλεγε πάντα ο θυμόσοφος λαός!!!
        ΚΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ… ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑΤΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΖΩΗΣ!!!

        • Συριζαίε πολίτη, βούλωσε το καμιά φορά φασίστα του ΣΥΡΙΖΑ. Λινάτσα της αριστεράς. Γελοίο κατασκεύασμα.

      • Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ασκεί κριτική. Που στην περίπτωση αυτή είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Ας κοιτάξουν οι κυβερνώντες να κανουν σωστά τη δουλειά τους αντι να κάνουν συγκρίσεις με τους προηγούμενους.

  6. Κυρίες και κύριοι . Το έγκλημα των Τεμπών συνετελέσθει. Αυτό πρέπει να μας μείνει και όλοι οι Έλληνες μαζί να απαιτήσουμε να δικαιωθούν οι αδικοχαμένοι συνάνθρωποι μας.
    Δεν χρειάζεται συστημική κομματική ταυτότητα. Ευθύνες έχουν διαχρονικά όλοι τους εφ όσον ο Σιδηρόδρομος κατέστη χειρότερος επί κυβερνήσεων όλων των κομμάτων απ ότι ήταν προ της μεταπολίτευσης. Ναι φυλακή σε όλους τους χλιμίτζουρες της πολιτικής που μας Ρούφου το αίμα.

  7. Κωνσταντίνε στον ΣΎΡΙΖΑ η πλειοψηφία τους είναι σκουπίδια. Το βρίσκεις λογικό να απαντάμε στα σκουπίδια;

  8. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΥ ΓΎΡΙΖΕ ΑΠΌ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΕ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΝΤΥΜΈΝΗ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΆΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΉΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ ΜΠΛΕ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

    • Ποτέ δεν ήσουν Νέα Δημοκρατία. Μισθοφόρος του ΣΎΡΙΖΑ είσαι και ήσουν. Άσε εμάς τα μέλη του κόμματος να ξέρουμε ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι μαζί μας. Στις εννέα Ιουνίου και όχι Ιούνη, ξεχνάς το 2 μπροστά και εσύ και η κασέλα.

  9. Παίζει να είσαι εσύ ο μεγαλύτερος κόπανος αυτής της δημοκρατικής ιστοσελίδας. Βλάκας και ΣΥΡΙΖΑ μαζί.

  10. Ξεχάσανε εκεί στον ΣΎΡΙΖΑ, να υψώσουν στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, εκτός από το πανό για τα Τέμπη και ένα πανό για την Μάνδρα, την Ραφήνα και το Μάτι. Εκατόν σαράντα αθώους συνανθρώπους μας συνολικά έστειλαν στον θάνατο η Δούρου, ο Τσίπρας και ο Τόσκας. Μην μας το παίζουν και ανθρωπιστές από πάνω οι ξεπλένηδες της αριστεράς.

    • Αν σεβόσουν έστω κι ελάχιστα τον ευατό σου αλλά και όσους σε περιβάλλουν, δεν θα καθόσουν νυχθημερόν στα socoal media να ξερνάς FAKE NEWS, σκατά και χολή!!!

      Ένας άρρωστος κι αμόρφωτος σκατόβλαχος γεννήθηκες (κι έτσι θα πεθάνεις, γιατί το εγκεφαλικό σου περιεχόμενο, είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να διαχωρίσει το θετικό απ’ το αρνητικό και το ηθικό απ’ το ανήθικο)!!!

      Η χώρα καταδικάστηκε στην καταβαράθρωσή της από άτι κοινωνικά απόβλητα σαν κι εσένα… Αν και κάτι μου μυρίζει πολύ έντονα, ότι είσαι έμμισθος Κύπριος κοπρίτης, που χορηγείται από την Υπόγα του Μοσχάτου!!!

      Οπότε τράβα με το κουβαδάκι σου σε καμία άλλη παραλία, να να πουλήσεις προπαγάνδα και να προβοκάρεις σαν κλασικό αλητήριο μέλος της ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ…

      • Όχι ενεργός πολίτης, αλλά Συριζαίος πολίτης. Εσύ ρε καραγκιόζη που κάνεις ότι δεν βλέπεις, ότι η Μαρία Καρυστινού είναι η νέα εκπρόσωπος τύπου του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ; Ακόμα και ένα μωρό το καταλαβαίνει, εσύ συνεχίζεις να εθελοτυφλείς φασίστα της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ;

      • Η αμορφωσιά είναι δικό σου προνόμιο, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ, γελοίο κατασκεύασμα. Άρρωστος, αγράμματος και φανατισμένος, όπως όλοι οι ξεφτίλες της Ελληνικής αριστεράς. Ούτε να σε φτύσω δεν αξίζεις λινάτσα.

  11. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Μαρία Καρυστινού πορεύεται κάτω από τις οδηγίες του ΣΎΡΙΖΑ. Αρβανίτης και Κουντουρά την έχουν βάλει σαν μπροστινή τους. Βλέπεις κινδυνεύει η θεσούλα τους και τα τεράστια ποσά που λαμβάνουν στην Ευρωβουλή, αν δεν εκλεγούν. Το μέλλον θα δείξει την πορεία της Καρυστινού, μέσα στο μόρφωμα του ΣΎΡΙΖΑ. Άντε και σύμβουλος του Κασέλ κυρία μου. Επιβεβαιώνεται περίτρανα, ο θάνατος σου, η ζωή μου.

    • Δεν ντρέπεσαι λίγο να βλέπεις δάκτυλο.του ΣΥΡΙΖΑ, αντί τα αισχη των μαφιόζων της Νέας Δημοκρατίας;;;
      Πόσα μπόλια έκανες ;;;;

      • Για την εγκληματική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ θέλεις να πεις με τους φασίστες Τσίπρα, Πολάκη και Τόσκα. Με την να μην την χαρακτηρίσω Ρένα Γαιδούρου. Μπες στην τρύπα σου που τολμάς και μιλάς ρετάλι του ΣΥΡΙΖΑ.

    • Εγκληματίες, σφουγκοκωλαριοι της Ν.Δ σκουλήκια του Έθνους, μόνο με ξεπαστρεμα,θα γλητωση η Χωρα από εσάς.

  12. Ελπίδα εγώ σου εύχομαι να σκοτωθείς εσύ η ίδια. Παράσιτα σαν εσένα δεν κάνει να ζουν. Έτσι και αλλιώς η Ελπίδα πέθανε με την πρώτη φορά αριστερά. Αντί για το ψεύτικο σύνθημα του ΣΎΡΙΖΑ “Η Ελπίδα έρχεται” το 2015, μας ήρθαν η χρεοκοπία και τα μνημόνια. Αλλού αυτά, όχι σε εμένα.

  13. Θαρραλέοι δικαστές Κυρία μου υπάρχουν, αλλά πρώτον δεν τους ανατίθενται υποθέσεις που έχουν πολιτική χροιά και δεύτερον (και χειρότερο) ΔΕΝ φτάνουν ΠΟΤΕ στον Άρειο Πάγο.

  14. Κανέναν δεν περνά πριονοκορδέλα η Καρυστινού. Γελοιοποιείται με αυτά που γράφει δείχνοντας ξεκάθαρα σε όλους μας, ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ανθελληνικό μόρφωμα του ΣΎΡΙΖΑ. Για τον Κασελάκη η Κασέλ για την Κουντουρά και τον Αρβανίτη δουλεύει. Πάντως όχι για το παιδί της. Η στάση της αυτό δείχνει.

    • Ελπίζω πολύ σύντομα να σκοτωθεί το παιδί σου (αν έχεις) ή ο κοντινότερος συγγενής σου για να σε προάγουν στην ιεραρχία της μητσοτακοδουλης ΝΔ.

  15. Μπράβο στην Κ. Καρυστινού να μην σταματήσει να βρει το δίκιο της θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες είναι μαζί της και θέλω να πιστεύω ότι μέσα από όλα αυτά να μπει ένα τέλος σε αυτή τή κατρακύλα της χώρας μας. Καλή δύναμη ό Θεός μαζί σου.

    • Όχι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί της γιατί εκφράζει την βρόμικη και τοξική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Πια όλους τους Έλληνες τους έχασε. Της έμειναν μόνο τα ρετάλια των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ.

  16. Επιτέλους κάποιος πρέπει να τόλμησει να πειράξει τον Μητσοτάκη και όλη την Αγία Οικογένεια του βέβαια!!!!Επιτέλους!!!!

  17. Συγχαρητήρια κα Καρυστιανου!! Όσοι φταίνε πρέπει να πληρώσουν, και ς και οι ηθικοί αυτουργοί για την προσπάθεια συγκάλυψης των δεδομένων, ως και ο Μητσοτάκης!!! Μάλιστα πρώτα αυτός για πλείστους όσους λόγους!!!
    Επίσης κα Καρυστιανου, ακούγοντας τον Κο Ψαροπούλι, έπαθα σοκ! Λες και άκουγα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!!!! Ναι μεν αλλά,!!!!! Δεν είπατε τίποτε για αυτό. Είναι δυνατόν ο πατέρας της Μαίρης να διασπά τόσους αγώνες, έστω και από άλλο μετερίζι?

  18. Πρέπει να είσαι εντελώς πορωμένος, για να εξακολουθείς να το “παίζεις” πρωθυπουργός, χωρίς να απαντάς σε τέτοιες βαριές κατηγορίες.

    • Θα πέσει χαμηλά αν απαντήσει σε αυτά που γράφει η Καρυστινού ο Πρωθυπουργός. Θα είναι σαν να απαντάει στον ΣΎΡΙΖΑ. Η Καρυστινού έχει βάλει πλώρη για την επόμενη Βουλή σαν βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ. Αυτές οι υπηρεσίες προς τους άπλυτους της Κουμουνδούρου, θα έχουν κάποιο όφελος τελικά για την ίδια.

      • @ Γιάννης Περγάμαλης26.05.2024 • 10:56 στις 10:56

        Ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τα ερωτήματα, οφείλει να απαντήσει. Ή πώς καταλαβαίνεις εσύ τήν δημοκρατία; Ως το σύστημα εκείνο που απαγορεύει να απαντούμε στον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν σχολιάζω την λάσπη που πετάς, αλλά το σκεπτικό σου.

      • Εσυ δεν ντρέπεσαι να απαντάς για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας;
        Δεν ντρέπεσαι για τον ποιο διαφθαρμενο πολιτικό που έχει αρχηγό της;

        • Όχι φίλε μου. Είμαι περήφανος που ανήκω στην Νέα Δημοκρατία και αυτήν θα ψηφίσω ξανά στις εννέα Ιουνίου και όχι Ιούνη. να ντρέπεται η Καρυστινού που προσκύνησε τον ΣΎΡΙΖΑ.

  19. Καλησπέρα σας σεβασμός σε όλους που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη αλλά ποιος ρε παιδιά τολμά να πειράξει τον Μητσοτάκη και τον κάθε πρωθυπουργό θα πάρουν ένα ποσό θα τους χτυπήσουμε στην πλάτη και όλα καλά εκτός πια ολο ι το ίδιο εινσι αρκεί να πάρουμε το βουλευτικό μισθο

    • Φτάνει που πειράξανε τον δικό σου τον ρεμπεσκέ τον Αλέξη Τσίπρα για τους 140 ανθρώπους που έστειλε στο θάνατο. Για αυτούς όχι πανό στην Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε ένα κερί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This