Τρίτη 11/5/2021

Αστυνομικός διώχνει δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ για την δίκη του Χριστοδούλου (video)

Βίντεο ντοκουμέντο του EviaZoom.gr, δείχνει αστυνομικό να διώχνει δημοσιογράφο που κάλυπτε ρεπορτάζ για την δίκη του Σπύρου Χριστοδούλου, μιλώντας του σε έντονο ύφος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης βρέθηκε στο πεζόδρομο της Καραμουρτζούνη έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας για να καταγράψει την έξοδο και κάποια δήλωση ίσως του καταδικασθέντα, όταν ήρθε προς το μέρος του από μακριά ένας αστυνομικός, ο οποίος με προκλητικό ύφος του είπε: «Μην τραβήξεις όπως θα βγούμε, μην τραβήξεις, δεν θα τραβήξεις…».

O δημοσιογράφος ρώτησε τον αστυνομικό: «γιατί να μην τραβήξω;» για να πάρει την απάντηση: «γιατί δεν θα τραβήξεις, τι γιατί; γιατί δεν θα τραβήξεις….».

Ο δημοσιογράφος, δεν έχασε την ψυχραιμία του και του είπε: «Κάνω την δουλειά μου δεν γίνεται…», «Και τι θα κάνεις εσύ τη δουλειά σου και θα χάσω εγώ τη δικιά μου;», του απάντησε ο αστυνομικός.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός του είπε: «Τράβα εδώ την κλούβα άμα θέλεις, από κει και πέρα όσο δεν ήμασταν τράβηξες, πήρες φωτογραφίες σε είδα…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ