Οι μπαχαλάκηδες ετοιμάζονται να κάνουν «γιορτές» στην Αθήνα! Αυξάνονται οι περιπολίες – Στη μάχη και αστυνομικοί με πολιτικά

Must Read

Σε…Χριστουγεννιάτικες διακοπές φαίνεται πως πήγε η… ΓΑΔΑ τις τελευταίες μέρες, μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας -χωρίς καμία σύλληψη η προσαγωγή- αλλά και το κάψιμο του δέντρου πάνω στην πλατεία Εξαρχείων.

«Μπορεί να στοχεύσουν να κάψουν και αλλά δέντρα στο κέντρο της Αθήνας», σχολίασε χθες αξιωματικός, ξεκαθαρίζοντας πως μετά τις επιχειρήσεις στο Κουκάκι θα γίνουν και άλλες «επιθέσεις αγνώστων» σε διάφορους στόχους ακόμη και στη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο της πρωτεύουσας! Είναι αρκετά πιθανό μάλιστα οι μπαχαλάκηδες να προσπαθήσουν να κάψουν και άλλα… δέντρα!

Το σπάσιμο καταστημάτων αλλά και ΑΤΜ στην Μητροπόλεως είναι εικόνα που βλέπαμε συχνά κατά το παρελθόν, ενώ αξιωματικοί της αστυνομίας εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους πως ενδεχομένως να δούμε και άλλες τέτοιες εικόνες το προσεχές διάστημα.

Δείτε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο: Αντιεξουσιαστής πετάει τούβλα από μπαλκόνι σε αστυνομικούς στο Κουκάκι (video)

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχουν δοθεί συγκεκριμένες εντολές για αύξηση των περιπολιών στο κέντρο της πόλης ακόμη και με… παρατηρητές αστυνομικούς με πολιτικά που μπορεί να «πέσουν» πάνω σε μια καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών και να ενημερώσουν άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ ή ακόμη και να προβούν σε άμεσες συλλήψεις.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι αυτό που προβληματίζει είναι το γεγονός πως η ομάδα ΔΕΛΤΑ και οι Πάνθηρες δεν περιπολούν τη νύχτα με αποτέλεσμα να μένουν ενεργές μόνο η ομάδα ΔΙΑΣ και Ζήτα, η Άμεση Δράση, αλλά και οι «αργοκίνητες» υπηρεσίας της υποδιεύθυνσης αποκατάστασης τάξης (ΜΑΤ) αλλά και της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης. Οι τελευταίες δυο φυσικά μάχιμες υπηρεσίες δεν έχουν «καταδιωκτικό» ρόλο αλλά μόνο κατασταλτικό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This