Τετάρτη 23/6/2021

Η νέα χρονιά φέρνει μειώσεις στα διόδια! Για ποιους θα ισχύσει η έκπτωση

Αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων της Ολυμπίας Οδού αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω αναπροσαρμογή θα αφορά τους ιδιοκτήτες βαρέων οχημάτων με ή χωρίς ρυμουλκούμενο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού» από την αναπροσαρμογή προκύπτει μείωση της τάξης των 0,10 ευρώ στην κατηγορία 4 (βαρέα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ.) στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας και Ρίου.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά για το χαμό του γιου του

Αναλυτικά, στην Eλευσίνα η τιμή για την κατηγορία 4 καθορίζεται στα 7,50 ευρώ (από 7,60ευρώ ) και στο Ρίο η τιμή γίνεται 8,00 ευρώ (από 8,10 ευρώ). Σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς και τις κατηγορίες οχημάτων οι χρεώσεις παραμένουν οι ίδιες.

Να σημειωθεί πως τα εκπτωτικά προγράμματα για τα οχήματα κατηγορίας 1 (Μοτοκάρτα) και 2 (O-pass για ΙΧ) θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ