Ηλικιωμένη «έσυρε» στα δικαστήρια συγγενείς της, οι οποίοι προσπάθησαν να τη σώσουν από το βίαιο σύντροφό της

Must Read

To χρονικό της βίας και του ψυχαναγκασμού, που εκτυλίσσεται εδώ και αρκετά χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος της οδού Κρίνων στο Χαλάνδρι, με πρωταγωνιστές μια ηλικιωμένη γυναίκα και τον ψυχικά διαταραγμένο σύντροφό της, ξεδιπλώθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η ίδια σε βάρος συγγενών της, που προσπάθησαν μάταια να τη σώσουν από το μαρτύριό της.

Η άτυχη ηλικιωμένη, που δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, είχε στραφεί κατά του αδελφού και του ανιψιού της, κατηγορώντας τους για διατάραξη κοινής ειρήνης, όταν, έπειτα από τηλεφώνημα των έντρομων ενοίκων της πολυκατοικίας όπου διέμενε, έσπευσαν στο διαμέρισμά της για να τη σώσουν από τα χέρια του συντρόφου της! «Τη νύχτα της 10ης Γενάρη του 2016 γινόταν στο διαμέρισμα του 3ου χαμός, ακούγαμε να σπάνε πράγματα, τη χτυπούσε και της φώναζε «θα σε σκοτώσω!» περιέγραψε στην έδρα η ενοικιάστρια του 1ου ορόφου.

Δείτε επίσης: Φοβού το… διαδίκτυο! Ανασφαλής ένας στους πέντε Έλληνες όταν χρησιμοποιεί το Ιντερνετ

«Πριν από λίγες ημέρες την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι και δεν της άνοιγε, ενώ μια άλλη φορά μου είχε χτυπήσει το κουδούνι μέσα στο καταχείμωνο και ήταν βρεγμένη φορώντας μόνο το σουτιέν της, την είχε μπουγελώσει και την είχε πετάξει έξω» τόνισε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι την επίμαχη νύχτα η κατάσταση στο σπίτι των γειτόνων της έμοιαζε πιο έκρυθμη από ποτέ.

«Μίλησα με ακόμη μία γειτόνισσα και, επειδή ο καβγάς έδειχνε ότι είχε ξεφύγει, φοβηθήκαμε μη γίνει το κακό και πήραμε τηλέφωνο τα αδέλφια της για να έρθουν να τη σώσουν» συνέχισε, περιγράφοντας τι ακολούθησε μετά την άφιξη των συγγενών της ηλικιωμένης.

«Λίγο αφότου ήρθαν ο αδελφός και ο ανιψιός της, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και μετά ξανακατέβηκαν, ενώ, όταν έφτασε η Αστυνομία, αυτοί τους πετούσαν κουζινομάχαιρα και άλλα αντικείμενα από το μπαλκόνι» είπε, εξηγώντας πως στη συνέχεια κατέληξαν όλοι στο Τμήμα. Τον άγριο καβγά του ζεύγους επιβεβαίωσε και δεύτερη ένοικος της πολυκατοικίας, τονίζοντας πως «τα ουρλιαχτά ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά».

Απολογούμενοι, τόσο ο αδελφός της ηλικιωμένης όσο και ο ανιψιός της τόνισαν πως φοβήθηκαν για τη ζωή της και εξήγησαν πως η ίδια τους άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, αλλά στη συνέχεια ο σύντροφός της τους πέταξε έξω, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Ο δικηγόρος της μηνύτριας, πάντως, αντέτεινε πως οι συγγενείς της μπήκαν χωρίς τη θέλησή της στο διαμέρισμα! «Η ίδια δεν είναι ανήλικη, δεν ζήτησε τη βοήθειά τους, το σπίτι της είναι οικιακό άσυλο και υπήρξε διατάραξή του» τόνισε. Το δικαστήριο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αθώωσε τους δύο κατηγορουμένους, ωστόσο η ηλικιωμένη, όπως ανέφεραν οι μάρτυρες, παραμένει ηθελημένα «δέσμια» στα ξεσπάσματα του συντρόφου της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This