Παρασκευή 18/6/2021

Ο αστυνομικός με τη μάνικα μίλησε: «Είχε προηγηθεί απρεπής συμπεριφορά της γυναίκας» (video)

Τη δική του εκδοχή για το πολύκροτο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να καταβρέχει μία γυναίκα με μάνικα στο Α.Τ. Ομονοίας έδωσε ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο αστυνομικός ερωτηθείς για το συμβάν έκανε λόγο για «επιλεκτική διαρροή στοιχείων της δικογραφίας, κάτι που παραβιάζει την μυστικότητα της προανάκρισης και της ΕΔΕ» ενώ τόνισε πως έχει κάνει ενέργειες «για τον έλεγχο και την τιμωρία αυτών που το έκαναν και έκανε λόγο για διαστρέβλωση των γεγονότων».

Δείτε επίσης: Ξύπνησε «παγωμένη» η χώρα! Δείτε που χιονίζει τώρα (video)

Σε συνέχεια των δηλώσεών του μιλά για προϊόν μοντάζ καθώς όπως ισχυρίζεται προηγήθηκαν ανάρμοστες πράξεις της γυναίκας που αφόδευσε δίπλα από το φυλάκιο του τμήματος, συμβάν που δεν απεικονίζεται στο βίντεο.

«Πήρα τη μάνικα για να καθαρίσω το πεζοδρόμιο. Παραφέρθηκα όταν έβρεξα τη γυναίκα και λυπάμαι για το περιστατικό. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η συμπεριφορά της γυναίκας που ήταν παράνομη αλλά και προσβλητική. Όσα ακούγονται περί βασανιστηρίων είναι φαιδρότητες», υπογράμμισε.

Τέλος, από τη μεριά του, ο συνήγορος του αστυνομικού, Φαήλος Κρανιδιώτης, συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχουν βασανιστήριο στο περιστατικό, είχε προηγηθεί απρεπής συμπεριφορά της γυναίκας», ενώ υποστήριξε πως «δεν μπορεί η μυστικότητα της προανάκρισης και της ΕΔΕ να γίνεται κουρέλι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ