Νεκρός από αναθυμιάσεις 94χρονος άνδρας στις Πλαταιές Βοιωτίας (video)

Must Read

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν στις Πλαταιές Βοιωτίας, εντός της οικίας όπου διαμένουν, δύο άνδρες, από τους οποίους, όπως διαπιστώθηκε, ο ένας ήταν νεκρός.

Όπως μετέδωσε το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του «Alpha», τους δύο άνδρες εντόπισε, σοκαρισμένος, νεαρός, ο οποίος ενημέρωσε τις πυροσβεστικές αρχές, τις οποίες κάλεσε για βοήθεια, πως επρόκειτο για τον 64χρονο πατέρα του και τον 94χρονο παππού του.

Κλιμάκιο πυροσβεστών ξεκίνησε μαζί με ασθενοφόρα και συνοδεία εκχιονιστικού για να προσεγγίσει το σημείο, καθώς στην περιοχή το χιόνι έχει φτάσει περίπου το ένα μέτρο, όμως, όταν κατάφεραν να φτάσουν, ο 94χρονος ήταν πλέον νεκρός, ενώ, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, σώθηκε ο 64χρονος.

Διαβάστε επίσης: Υπνωτήριο-ξενώνας αστέγων λειτουργεί από τις 28 Δεκεμβρίου στο Δήμο Πατρέων

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος και οι δύο άνδρες έθεσαν σε λειτουργία μια γεννήτρια, που είχαν για τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να ζεσταθούν. Δυστυχώς για εκείνους, οι αναθυμιάσεις από τα καυσαέρια της γεννήτριας γέμισαν τον χώρο όπου βρίσκονταν, με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο με σχετικό ρεπορτάζ:

https://vimeo.com/382059062

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This