Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Καταγγελία: Οι αόρατες διαχωριστικές γραμμές στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η επικινδυνότητα για όσους προσπαθούν να οδηγήσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, ιδιαίτερα στο τμήμα από το Περιστέρι ως τη Μεταμόρφωση.

Οι διαχωριστικές γραμμές στους δρόμους κυριολεκτικά αγνοούνται κυρίως τις ημέρες που βρέχει. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ανάγεται στον εκάστοτε οδηγό η «εκτίμηση» για το που βρίσκονται, κάτι που φυσικά εγείρει εξαιρετικούς κινδύνους στην ασφάλεια των οδηγών.

Δείτε επίσης: Το Σκοπιανό Ίδρυμα Παραδοσιακών χορών χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα τον «Ήλιο της Βεργίνας» και ξεχνάει επιδεικτικά το «Βόρεια» (video)

Το ερώτημα που προκύπτει φυσικά είναι το εξής: Πόσο μπορεί να κοστίζει να «φρεσκαριστούν» αυτές οι γραμμές προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή οδήγηση σε έναν τόσο κεντρικό και επικίνδυνο οδικό άξονα της χώρας;  Ή ακόμα χειρότερα, πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η αδιαφορία των ιθυνόντων για την ασφάλεια χιλιάδων ατόμων που περνούν καθημερινά από αυτό το δρόμο;

Να σημειωθεί πως σε πολλές οδούς και μάλιστα κεντρικές, οι διαχωριστικές γραμμές έχουν βαφτεί με πλαστικό χρώμα προκειμένου να διατηρηθούν περισσότερο χρόνο, κάτι που όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αφού προκαλεί έντονη ολισθηρότητα στα λάστιχα των τροχών.

Το παραπάνω κείμενο είναι καταγγελία του κυρίου Β.Μ.

Είδες γύρω σου κάτι που σε ενόχλησε❓Κάτι άδικο❓Κάτι που σου κέντρισε το ενδιαφέρον❓Κάτι παράξενο ή κάτι… πολύ λάθος❓
👉 Στείλε τώρα την καταγγελία σου στο newsbreak.gr με σχόλιό σου και οτιδήποτε υλικό έχεις στην διάθεσή σου (εικόνες/βίντεο) και «δυνάμωσε» τη φωνή σου!

www.newsbreak.gr
γράφουμε μαζί, φωνάζουμε μαζί!
📢

Πάτησε «στείλε μήνυμα» στη σελίδα και στείλε την καταγγελία σου, ή στείλε μας email στο 📧 [email protected]

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ