Έρχεται το CSI… Myconos με κάμερες υψηλής ευκρίνειας και 150 αστυνομικούς

Must Read

Η Μύκονος αναμένεται να αποκτήσει ως το καλοκαίρι το δικό της… CSI, με τη σύμπραξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του δήμου, αλλά και ιδιωτών!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το παρωχημένο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου των 22 ενστόλων πρόκειται έως το τέλος Μαΐου ή, το αργότερο, έως στις αρχές Ιουνίου να έχει αντικατασταθεί από αυτόνομη Αστυνομική Υποδιεύθυνση με 150 άτομα προσωπικό και κάμερες υψηλής ευκρίνειας, οι οποίες θα είναι εγκατεστημένες στα σημεία αιχμής και συγκέντρωσης κόσμου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

Την ίδια ώρα, θα δημιουργηθεί ενιαίο επιχειρησιακό κέντρο, ενώ οι δόκιμοι άοπλοι αστυνομικοί που επιστρατεύονταν κάθε καλοκαίρι για να σώζουν την κατάσταση πρόκειται να αντικατασταθούν από ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες, σε μια προσπάθεια να παταχθεί το οργανωμένο έγκλημα της Αθήνας, το οποίο κάθε καλοκαίρι μετακομίζει στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ετήσιο κόστος 4.000.000 ευρώ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το νέο project αστυνόμευσης στη Μύκονο θα έχει ετήσιο κόστος περίπου 4.000.000 ευρώ, από τα οποία ένα μεγάλο μέρος θα καλύπτεται από τον δήμο, αλλά και χορηγίες ευκατάστατων ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Δείτε επίσης: Επίσημα τέλος οι ουρές στα ΚΕΠ – Μέσω internet και στο… σπίτι όλα τα πιστοποιητικά!

Το κτίριο των 1.000 τ.μ που θα στεγάσει τη νέα Αστυνομία Μυκόνου έχει ήδη κλειστεί και βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο, που τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο μάτι των δουλεμπορικών κυκλωμάτων, τα οποία το χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν με πλαστά έγγραφα παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This