«Επιστημονικό» ξύλο στο Νοσοκομείο! Θύμα ένας γυναικολόγος που τις άρπαξε από συνάδελφό του

Must Read

Θύμα ξυλοδαρμού από συνάδελφό του κατήγγειλε πως έπεσε ο γυναικολόγος Πέτρος Πινίδης, που εργάζεται στο Νοσοκομείο Γρεβενών!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κοζανίτης γιατρός στο kozan.gr, γύρω στις 11.30 χθες το πρωί ο συνάδελφός του τον πλησίασε και, χωρίς λόγο, τον έσπρωξε με δύναμη, με συνέπεια να προσγειωθεί ανώμαλα στο πάτωμα.

Χτύπησε στο χέρι και στη μέση

Από το πέσιμο ο άτυχος γυναικολόγος χτύπησε στο χέρι και στη μέση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων και κατόπιν στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Γρεβενών, όπου νοσηλεύεται.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη θεριακλής που κάπνιζε μέσα σε αεροπλάνο!

Στη συνέχεια, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του συναδέλφου του και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Όμως, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

«Μπήκα στο γραφείο για να βάλω σφραγίδα σε ένα έγγραφο και ακολουθούσε από πίσω. Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά της ζωής μου. Στη συνέχεια με απώθησε και έπεσα κάτω» ανέφερε ο κ. Πινίδης, προσθέτοντας πως ο δράστης είχε χειροδικήσει και στο παρελθόν σε βάρος συναδέλφου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This