Εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Δήλωση-ανατροπή γείτονα της οικογένειας

Must Read

Άλυτο είναι ακόμα το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από τις παραμονές Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πατέρας του κοριτσιού, Αμπελκά, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φώς στο Τούνελ» υποστήριξε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολες για μένα οι στιγμές που περνάω. Δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και είναι σαν να ονειρεύομαι. Είναι όμως η σκληρή πραγματικότητα, γιατί είναι το μόνο άτομο που έχω στη ζωή μου. Εκείνη μου δίνει τη δύναμη να ζω. Η γυναίκα μου απεβίωσε το 2014 όταν ήμασταν στο Κονγκό», είπε ο Αμπελκά, πατέρας του αγνοούμενου κοριτσιού.

Από την πλευρά του ένας γείτονας που κατοικεί στο διπλανό διαμέρισμα από την οικογένεια της μικρής, ανέφερε πως υπήρχαν εντάσεις από τότε που μετακόμισαν.

«Ήρθαν στην αρχή και νοίκιασαν το σπίτι σαν οικογένεια και ο άνδρας μας σύστησε μια γυναίκα ως σύζυγο του. Μετά τους έξι μήνες, σταμάτησαν οι φασαρίες αφού εκείνη έφυγε και άρχισαν να μπαινοβγαίνουν διάφορα άτομα. Τώρα στο σπίτι μένουν τρεις άντρες και τρεις γυναίκες», είπε στην εκπομπή.

Δείτε επίσης: Η καταδίκη Λαβίδα από την αμερικανική δικαιοσύνη «στριμώχνει» και τον Νίκα

«Εγώ ενημερώθηκα από αστυνομικούς της Ασφάλειας για την εξαφάνιση της μικρής που με πήραν να με ρωτήσουν αν ήξερα κάτι παραπάνω. Δυο μέρες που το παιδί έλειπε, υπήρχε ησυχία στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήρθε να μας ρωτήσει αν είδαμε κάτι, ενώ μας κάνει εντύπωση πως δεν πήγε αμέσως να δηλώσει την εξαφάνιση. Εγώ αν είχα παιδί, δε θα το έστελνα μόνο του έξω σε τέτοια ηλικία. Αν το είχα χάσει, θα το έψαχνα σαν τρελός, θα χτυπούσα πόρτες, θα έκανα τα πάντα για να το βρω. Αυτός δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Μου κάνει εντύπωση γιατί την είχε συνέχεια από κοντά», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This