Συνεχίζονται οι… σφαγές στην Μόρια! 18χρονη Αφγανή μαχαιρώθηκε από 20χρονο ομοεθνή της

Must Read

Και νέο μαχαίρωμα μετανάστη στο ΚΥΤ Μόριας. Αυτή την φορά οι συγκρούσεις ήταν μεταξύ Αφγανών με θύμα μια 18χρονη κοπέλα η οποία τώρα δίνει μάχη για την ζωή της νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η 18χρονη δέχθηκε επίθεση, για άγνωστο λόγο,  από ομοεθνή της ο οποίος την τραυμάτισε στο στήθος και την κοιλιά. Για το συμβάν συνελήφθη ο 20χρονος από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Τα φαινόμενα αυτά είναι πλέον σχεδόν καθημερινά στο ΚΥΤ Μόριας που έχει αισίως ξεπεράσει τις 20.000 σε πληθυσμό. Ο υπουργός έχει πολύ δουλειά να κάνει αναλαμβάνοντας το επανιδρυθέν υπουργείο σε μια κατάσταση που ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε αναβρασμό εξαιτίας του μεταναστευτικού.

Χθες με την συγκέντρωση για το μεταναστευτικό μπήκε και η Αθήνα στο παιχνίδι των διαμαρτυριών απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης. Και την σκυτάλη παίρνουν τα νησιά που ετοιμάζουν σοβαρές κινητοποιήσεις για ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να αφουγκραστεί το μήνυμα του απλού κόσμου παντού στην Ελλάδα: κλείστε τα σύνορα.

Δείτε επίσης: Άνθρακες ο… θησαυρός στο Βερολίνο! Εύθραυστη η εκεχειρία – Διχασμένη η Ευρώπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This