Θρίλερ με αποκεφαλισμένα σκυλιά στην Ηλιούπολη – Έκκληση για εντοπισμό του δράστη

Must Read

Δεν χωράει ο νους την ανθρώπινη κτηνωδία που έλαβε μέρος στην πλατεία Αναγνωσταρά της Ηλιούπολης.

Μια κάτοικος της περιοχής κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση όταν για δεύτερη φορά, εντόπισε ένα σκυλάκι αποκεφαλισμένο και πεταμένο στο γρασίδι της πλατείας.

Η κάτοικος που κατήγγειλε το περιστατικό, ενημέρωσε τις αρχές ότι είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου έρχεται αντιμέτωπη με αυτό το αποτρόπαιο θέμα, καθώς υπήρξε κι άλλο θύμα στο ίδιο σημείο.

Το σκυλάκι ήταν ράτσας Yorkshire, κάτι που μας έκανε εντύπωση αφού συνήθως προέρχονται από pet shop, κάτι που υποδηλώνει ότι πιθανόν δεν ήταν αδέσποτο.

Η Φιλοζωική Οργάνωση Ηλιούπολης αλλά και οι δημότες κάνουν έκκληση και αναζητούν από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να την μοιραστεί ή να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης το οποίο ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Να θυμίσουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές σκιαγραφούν προφίλ βίαιης και διαταραγμένης προσωπικότητας ενώ αποδεδειγμένα, άνθρωποι που έχουν τάσεις κακοποίησης και δολοφονίας προς ζώα, συνήθως παρουσιάζουν αντίστοιχες και σε ανθρώπους, σε επόμενο στάδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This