Η Θεσσαλονίκη ενισχύθηκε με έξι νέα σχολικά συγκροτήματα

Must Read

Έξι νέα σχολικά συγκροτήματα εντάχθηκαν στο κατασκευαστικό πρόγραμμα των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε 2021-2027, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που υφίσταται με τις σχολικές στέγες στη Θεσσαλονίκη.

Σε συνέχεια των επαφών και συνεργασιών που είχε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της έλλειψης σχολική στέγης στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου προέδρου της ΚΤΥΠ Α.Ε Τιμολέοντος Κατσίπου, του Διευθύνοντος Συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Εφραίμ Κυριζίδη και του τεχνικού συμβούλου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Μήτρου.

Στη συνάντηση αυτή οριστικοποιήθηκε η ένταξη έξι σχολικών συγκροτημάτων στο κατασκευαστικό πρόγραμμα των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε 2021-2027.

Μελέτες για άλλα τέσσερα

Πρόκειται για δυο σχολικά συγκροτήματα, για τα οποία ήδη εκπονείται μελέτη από το Δήμο Θεσσαλονίκης και για άλλα τέσσερα, για τα οποία η ΚΤΥΠ ΑΕ. θα πραγματοποιήσει τόσο τις μελέτες όσο και την κατασκευή τους.

Δείτε επίσης: Ανοιχτά καταστήματα όλες της Κυριακές του χρόνου – Σε ποιες περιοχές θα ισχύσει

Παράλληλα, θα συνεχιστεί η εκτέλεση των Προγραμματικών Συμβάσεων που έχει συνάψει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την ΚΤΥΠ για τη χρηματοδότηση των απαλλοτριώσεων για την κατασκευή και άλλων σχολείων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ κατά τη διάρκεια της επαναβεβαιώθηκε το έκδηλο ενδιαφέρον του κ. Καραμανλή για την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This