Η μικρή Βαλεντίν αναζητείται ακόμα – Ποιες είναι οι νέες πληροφορίες που βγήκαν στο φως (video)

Must Read

Πέπλο μυστηρίου έχει πέσει πάνω στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν από το σπίτι της στο Παγκράτι, η οποία έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η έρευνα της εκπομπής έφερε στο φως νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 7χρονης μαθήτριας από το Κονγκό, που όλοι στη γειτονιά αγαπούσαν.

Ο πατέρας της Βαλεντίν απάντησε στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την καθυστερημένη δήλωση εξαφάνισής της στις Αρχές. Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα, που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του, και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν φτάσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, όπου ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή μέσα από έρευνα και των τηλεθεατών στον κυβερνοχώρο, ο πατέρας έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Μάλιστα, στα κοινωνικά δίκτυα ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με πολύ όμορφες γυναίκες, ενώ από το ταξίδι του στο Παρίσι είχε ανεβάσει φωτογραφίες, όπου έδειχνε πολύ καλά, παρότι στο παρελθόν είχε περάσει υπερβολικά δύσκολα τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί μαζί του. 

Πληροφορίες που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων από το Παγκράτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This