Δευτέρα 14/6/2021

Η ΕΛ.ΑΣ ενίσχυσε τον στόλο της με 195 νέα οχήματα

195 νέα οχήματα διαφόρων τύπων παρελήφθησαν και εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε επίσης: Αντιδράσεις με κινητοποιήσεις στην μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο!

Συγκεκριμένα πρόκειται για:
120 υπηρεσιακά αυτοκίνητα τύπου «SUV», τα οποία κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες Τροχαίας σε Αττική, Βόρειο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο. Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ».
40 9θέσια αυτοκίνητα τύπου «VAN», τα όποια κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και μετανάστευσης σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο. Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
18 20θέσια λεωφορεία, τα όποια ομοίως κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και μετανάστευσης σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο και Κρήτη. Και τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
10 υπηρεσιακά οχήματα μεταφοράς αστυνομικών σκύλων που αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και επτά συμβατικά αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν μέσω του τακτικού προϋπολογισμού για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών του Αρχηγείου.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ