Έλληνες και Γάλλοι αστυνομικοί ερευνούν κυκλώματα διακίνησης ανηλίκων για να βρουν τη μικρή Βαλεντίν

Must Read

Έλληνες και Γάλλοι αστυνομικοί συνεργάζονται για την υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, που χάθηκε από το σπίτι της στο Παγκράτι και αναζητείται από την εκπομπή «Φως στο τούνελ», με στόχο να εντοπίσουν κυκλώματα διακίνησης ανηλίκων, που δρουν σε ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα, ερευνούν το ενδεχόμενο θύμα τους να είναι και το μικρό κοριτσάκι από το Κονγκό.

Πληροφορία, που έφτασε στην εκπομπή και διασταυρώθηκε, οδηγεί και πάλι στη Γαλλία, απ’ όπου φαίνεται πως έγινε ένα τηλεφώνημα στο σχολείο της αγνοούμενης μαθήτριας. Η πληροφορία ερευνάται και από τις Γαλλικές Αρχές.

Στην Ελλάδα οι έρευνες έχουν ενταθεί και στα χέρια των αστυνομικών υπάρχουν και τα ντοκουμέντα της κινητής τηλεφωνίας που «δείχνουν» με ποιους είχε επαφές ο πατέρας της μικρής αλλά και οι ομοεθνείς συγκάτοικοί του στο διαμέρισμα του Παγκρατίου.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν και οι απαντήσεις από τη λήψη γενετικού υλικού, που θα δείξουν εάν η Βαλεντίν είναι πράγματι κόρη του Αμπελκά.

Ο πατέρας της μικρής μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τις κινήσεις στην περιοχή του αεροδρομίου τις ημέρες που χάθηκε το παιδί και ισχυρίστηκε ότι πήγε να παραλάβει κάποιον φίλο του.

Πληροφορία που έφτασε αργά το βράδυ στην εκπομπή από την περιοχή του Παγκρατίου σήμανε συναγερμό. Τηλεθεάτρια, που ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μικρή Βαλεντίν, ανέφερε ότι την είδε πρόσφατα να βγαίνει από ένα υπόγειο διαμέρισμα, όπου μένουν ομοεθνείς της. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκε στο χώρο, αλλά η έρευνα του δεν οδήγησε κάπου…

Δείτε επίσης: Ο δικηγόρος του Φώτη Ντούλου ζητά να τον αθωώσει μετά το θάνατό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This