Πέμπτη 17/6/2021

Ο δικηγόρος του Φώτη Ντούλου ζητά να τον αθωώσει μετά το θάνατό του!

Τη συνέχιση της δίκης του Φώτη Ντούλου για την μετά θάνατον αθώωσή του ζητά ο δικηγόρος του Έλληνα ομογενούς επιχειρηματία, που έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ αντιμετώπιζε κατηγορίες για το φόνο της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο συνήγορος του Ντούλου, βέβαιος για την αθωότητα του πελάτη του, θέλει να επιχειρήσει και να την αποδείξει εντός της δικαστικής αίθουσας, παρότι εκείνος εξέπνευσε την περασμένη Πέμπτη, έχοντας κόψει το νήμα της ζωής του, με εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα εντός του αυτοκινήτου του και μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο, όπου δεν κατέστη δυνατόν να ανατραπεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Ντούλος και η σύζυγός του, Τζένιφερ, είχαν έντονες διαφωνίες για την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, γεγονός που τους είχε οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες. Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2019 και ο Φώτης κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της με τη συνέργεια της πρώτης του συζύγου, Μισέλ Τρακόνις, η οποία κατηγορήθηκε για παραποίηση και κατασκευή πλαστών στοιχείων.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Φλαμπούρη: Κατέκτησε έχοντας υψοφοβία τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ