Παρασκευή 18/6/2021

Επίθεση με μπογιές στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης – Έσκισαν την ελληνική σημαία

Επίθεση με μπογιές εναντίον του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης.

Η ομάδα αγνώστων κρέμασε πανό που έφερε το σύνθημα «Θέλουμε πίσω τα νησιά μας…., θέλουμε πίσω τη ζωή μας», πέταξε μπογιές και έσκισε την ελληνική σημαία.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Μυτιλήνης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προς τους ταραξίες.

«Διακόσια χρόνια μετά την απελευθέρωση, μετά από τόσο αίμα που χύθηκε για να μαλακώσει το χώμα που πατάμε, το ευχαριστώ κάποιων είναι να σκίσουν τη σημαία και να αμαυρώσουν το πιο υγιές κομμάτι του τόπου, το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Τι σας έφταιξε μωρέ;

Σημεία των καιρών , σημάδια μιας Ελλάδας που παρακμάζει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΤΙΜΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όσο και να χτυπιέστε. Διότι ο λαός λέει πως ο,τι κάνεις στο γονιό σου θα το βρεις απ τα παιδιά σου..ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ..

Η σημερινή κίνηση έχει ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που χλεύαζαν τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, όταν έβαλε την πρώτη μέρα των καθηκόντων του μία καινούρια μεγάλη ελληνική σημαία στο σύμβολο του πολιτισμού της Μυτιλήνης…. Η σιωπή τους τώρα, δηλώνει την ενοχή τους.

Επειδή ό, τι πράττω και θα πράττω θα το κάνω στο όνομα αυτού του συμβόλου μέχρι να παραδώσω την ψυχή μου, θα τοποθετηθεί μία ακόμη μεγαλύτερη για να πάρετε μια γεύση για το τί άλλο σας περιμένει ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Παναγιώτης Δημητρίου Τσακύρης»

Δείτε επίσης: Αφγανός βίασε 14χρονο Αιγύπτιο σε δομή φιλοξενίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ