Αλήθειες και ψέματα για την μικρή Βαλεντίν – Γυναίκα δηλώνει μητέρα της, ενώ ο πατέρας της έλεγε πως η γυναίκα του ήταν νεκρή

Must Read

Τον λόγο που έδωσε ψευδή στοιχεία για την εξαφάνιση της κόρης του είπε ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, Αμπελκά, μιλώντας στο ethnos.gr από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, με τη βοήθεια του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα.

Αναλυτικά ο Αμπελκά δήλωσε: «Ως πατέρας αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Ότι δεν μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου όσα έπρεπε να προσφέρω για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Ήθελα να εξασφαλίσω για το παιδί μου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης. Έτσι αποφάσισα να στείλω το παιδί στη θεία του στη Γαλλία, που μπορούσε να το μεγαλώσει καλύτερα. Όταν το έστειλα, μετά σκέφτηκα ότι το παιδί θα αρχίσουν να το αναζητούν από το σχολείο του και από αλλού.

Δείτε επίσης: Βρήκαν στη Γαλλία τη μικρή Βαλεντίν! Ο περίεργος ρόλος του πατέρα της – Γιατί έκρυβε την αλήθεια

Τι θα έλεγε σε αυτούς που θα το αναζητούσαν; Έτσι, πήγα και δήλωσα την εξαφάνισή του. Μετά σκέφτηκα τις συνέπειες που θα έχει η πράξη μου σε σχέση με τον νόμο και τρομοκρατήθηκα. Έτσι άρχισα να λέω ψέματα. Νόμιζα ότι, εάν έλεγα από την αρχή την αλήθεια, θα με τιμωρούσε ο νόμος. Στο μυαλό μου ήταν όλα τόσο μπερδεμένα. Τώρα έχω καταλάβει το λάθος μου. Έχω μετανιώσει. Ήταν ανόητο εκ μέρους μου αυτό που έκανα. Δεν ήθελα να προκαλέσω αναστάτωση. Το μόνο που θέλω πια είναι να ξαναδώ το παιδί μου».

Ζούσε παράνομα, χωρίς χαρτιά

Σύμφωνα με το Cnn.gr, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μία γυναίκα, μέσω δικηγόρου επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Το πιθανότερο είναι να γίνει σε αυτήν την γυναίκα τεστ DNA, ώστε να βρεθεί η αλήθεια.

Επίσης, η γυναίκα αυτή ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται στη Γαλλία και ότι ήταν αυτή που έστειλε το συγγενικό της πρόσωπο, για να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς ο πατέρας ισχυριζόταν ότι η μητέρα της Βαλεντίν είναι νεκρή. Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα λεγόμενα της γυναίκας, η οποία, όπως είπε, βρίσκεται στη Γαλλία παράνομα και χωρίς χαρτιά και γι’ αυτό κρυβόταν και ότι γι’ αυτό το λόγο τώρα που πήρε τη συγκεκριμένη τροπή η υπόθεση, εμφανίστηκε μέσω ενός δικηγόρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This