Βρήκαν στη Γαλλία τη μικρή Βαλεντίν! Ο περίεργος ρόλος του πατέρα της – Γιατί έκρυβε την αλήθεια

Must Read

Στη Γαλλία, όπου και έδειχναν οι έρευνες από τις πρώτες ημέρες, εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν, και μάλιστα καλά στην υγεία της. Η επτάχρονη αγνοούταν από τις 23 Ιανουαρίου από το σπίτι της στο Παγκράτι, ενώ όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν σε ένα ύποπτο ταξίδι του πατέρα της στη Γαλλία και τη μικρή να γνωρίζει πως θα αλλάξει σχολείο προτού χαθεί. Τελικά, το κοριτσάκι βρέθηκε στο σπίτι της αδελφής της γυναίκας του, μετά την ομολογία του ίδιου του πατέρα της.

Ο ίδιος «έσπασε» και αποκάλυψε πως έστειλε το παιδί του εκεί, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον, ενώ είπε ότι έλεγε ψέματα στην αστυνομία, διότι φοβήθηκε, και γι’ αυτό δήλωσε και την εξαφάνισή του.

Ο πατέρας της μικρής, που έδωσε έναν τηλεφωνικό αριθμό στους αστυνομικούς, για να επικοινωνήσουν με την μικρή, πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας είπε ότι την Βαλεντίν πήραν στη Γαλλία συγγενείς της μητέρας της, οι οποίοι ταξίδεψαν στη χώρα μας με πλαστά έγγραφα.

Στους αστυνομικούς δικαιολογήθηκε πως φοβήθηκε να μιλήσει, γιατί είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και τον είχαν βασανίσει και, επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα, πίστευε ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως και ο ίδιος ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει την Ελλάδα, επίσης με πλαστά χαρτιά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του επανέλαβε πολλές φορές στους αστυνομικούς, πως το μόνο που ήθελε ήταν μια καλύτερη ζωή για την Βαλεντίν.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο πατέρας της 7χρονης οδηγήθηκε ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες.

Επίσης, ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη πως τον είχαν πλησιάσει δύο φορές ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Τότε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, «μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του πατέρα της, καθώς βρέθηκαν επικοινωνίες με άτομα στη Γαλλία, πριν και μετά την εξαφάνιση της κόρης του. Εκεί μένει και η πρώην σύντροφος του πατέρα της Βαλεντίν και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο μήπως αυτή πήρε μαζί της το παιδί, για να το δώσει για υιοθεσία και να κερδίσει χρήματα.

Μάλιστα, σε λίγη ώρα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ στον χώρο που μένει μαζί με άλλους έξι -οι οποίοι επίσης θα πάνε στον εισαγγελέα- βρέθηκε και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Δείτε επίσης: Δημιουργήθηκε τεστ-εξπρές, που ανιχνεύει τον κορωνοϊό μέσα σε 2 ώρες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This