Παρασκευή 18/6/2021

Αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Βαλεντίν – Ο πατέρας της παραδέχθηκε πως ΜΚΟ του πρότειναν να δώσει για υιοθεσία την κόρη του

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την κόρη του, Βαλεντίν, που εξαφανίστηκε τα Χριστούγεννα, προχώρησε ο πατέρας της.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, αφηγήθηκε την πορεία τους από το Κονγκό στη Μυτιλήνη, όπου όπως παραδέχθηκε δύο φορές του έγινε πρόταση από Μ.Κ.Ο να δώσει την 7χρονη Βαλεντίν για υιοθεσία.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν. Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν.

Δείτε επίσης: Γυαλιά καρφιά τα έκαναν κουκουλοφόροι σε περίπτερο της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει. Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια αναφορικά με τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Η απουσία της είναι ένα μεγάλο κενό. Ζητάω να με βοηθήσει ο κόσμος να βρω την κόρη μου και να σταματήσουν να με κρίνουν σαν εικόνα και εθνικότητα. Να με δουν σαν άνθρωπο και πατέρα.

Με έχουν βρίσει σαν να είμαι σκυλί, με έχουν φέρει σε μια κατάσταση μεγάλου θυμού. Ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Κονγκό, δεν ήταν για μια καλύτερη ζωή γιατί εγώ είχα μια πολύ καλή ζωή πίσω στη χώρα μου. Υπέστην άγρια βασανιστήρια και έφυγα για να προστατεύσω τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ