Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ποινική δίωξη στον πατέρα της Βαλεντίν – Τι είπε για την μητέρα του παιδιού

Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις που έδωσε ο πατέρας την Βαλεντίν, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος όπως και σε ακόμα έναν εκ των επτά συλληφθέντων για το αδίκημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα.

Επίσης, κατηγορείται για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές.

Δείτε επίσης: Αλήθειες και ψέματα για την μικρή Βαλεντίν – Γυναίκα δηλώνει μητέρα της, ενώ ο πατέρας της έλεγε πως η γυναίκα του ήταν νεκρή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας υποστήριξε πως τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψε στη Γαλλία και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του παιδιού, η οποία φέρεται να ανέφερε πως του ζήτησε και κανόνισε τη μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία.

«Το έμαθα ότι η γυναίκα μου ζει και αποφάσισα το Μάρτιο του 19 να ταξιδέψω στη Γαλλία για να τη συναντήσω. Το σχέδιο για τη διαφυγή του παιδιού ήταν δικό μου. Δεν μπορούσα να μεγαλώσω μονός μου ένα κοριτσάκι» φέρεται να ανέφερε ο πατέρας. Το παιδί όπως ανέφερε ταξίδεψε στις 21 Δεκεμβρίου 2019 στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Λιόν με συνοδό φίλη φίλης του και νόμιμο έγγραφο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ