Κινητοποίηση από οργάνωση της Δανίας για τον εντοπισμό του Νίκου Θεοδωρίδη

Must Read

Απόλυτο σκοτάδι καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη από το Ααλμποργκ της Δανίας, παρά την τεράστια κινητοποίηση που έχει κάνει η οικογένειά του αναζητώντας τα ίχνη του, τα οποία χάθηκαν μυστηριωδώς στις 26 Νοεμβρίου.

Μετά τις έρευνες που έχει κάνει στη Δανία ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, σε κοινόβια και περίεργες οργανώσεις που ανθούν σαν… μανιτάρια στη Δανία, και την επιμονή της οικογένειας προκειμένου να πάρει τέλος η αγωνία τους και να εντοπίσουν το παιδί τους, η οργάνωση Missing People της Δανίας εξέφρασε την πρόθεση να βοηθήσει στην υπόθεση.

Ο γενικός γραμματέας της Missing People, Thomas Duck, ταξίδεψε από τη χώρα του στην Ελλάδα και συναντήθηκε για τρεις ώρες με τον Ελληνα «Σέρλοκ Χολμς» και την οικογένεια Θεοδωρίδη, προκειμένου να λάβει γνώση της υπόθεσης.

Ο Thomas Duck θα παραμείνει στην χώρα μας όσο χρειαστεί, έως ότου ενημερωθεί για όλες τις παραμέτρους της εξαφάνισης. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Δανία για να σημάνει και η οργάνωση τον δικό της συναγερμό.

Η Missing People, που έχει εκατομμύρια εθελοντές στο δυναμικό της, θα ενώσει τις δυνάμεις της για τον εντοπισμό του νεαρού εκπαιδευόμενου αεροσυνοδού, ύστερα από τη σημαντική παρέμβαση που έκανε ο διοικητής του Silver Alert Γεράσιμος Κουρουκλής και τις επαφές του με την πρόεδρο του οργανισμού Vivian Winther Eriksen, ώστε να γίνει μια επανεκκίνηση της έρευνας σε νέα βάση.

«Η οργάνωση της Δανίας, με τεράστιο δίκτυο εθελοντών, εξοπλισμό, οργανωμένες ομάδες με σκύλους και έντονη παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα, αφενός θα κρατά την υπόθεση του Ελληνόπουλου στην επικαιρότητα, αφετέρου θα δίνει τη δυνατότητα η έρευνα να είναι σε διαρκή ισχύ στη Δανία» εξήγησε στην «Espresso» ο Γιώργος Τσούκαλης.

Δείτε επίσης: Χαλάει ο καιρός, αλλά μόνο για ένα 24ωρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This