ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑισχρό πόρισμα των Αλβανών για την δολοφονία του Κατσίφα! Την χαρακτηρίζουν... αυτοκτονία

Αισχρό πόρισμα των Αλβανών για την δολοφονία του Κατσίφα! Την χαρακτηρίζουν… αυτοκτονία

Τρελούς προσπαθεί να βγάλει όσους μίλησαν για εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα η Εισαγγελία Τιράνων, που στο πόρισμά της για τον θάνατο του Βορειοηπειρώτη τον αποδίδει σε… αυτοκτονία. Στην Εισαγγελία Αργυρόκαστρου ο φάκελος της υπόθεσης.

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό στη Βόρεια Ήπειρο, η εισαγγελική έκθεση, την οποία αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1», έρχεται να μας πει ότι οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του 35χρονου προέρχονταν από το όπλο του ίδιου και όχι των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αργυροκάστρου, η οποία θα συντάξει τους επόμενους μήνες το οριστικό πόρισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=fz9jdwF10cU&feature=emb_logo

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, θεωρείται πιθανή η παύση των όποιων διώξεων εις βάρος των αστυνομικών, που συμμετείχαν στην επίμαχη επιχείρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, το 2018, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αλβανικής αστυνομίας, στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Αντίστοιχη έρευνα, πάντως, διεξαγάγουν και οι ελληνικές δικαστικές αρχές.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Μενάνδρου: Ξέρουν τον φονιά του Αφγανού!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης