Τι λένε σήμερα Παρασκευή τα ζώδια

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι να σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι κατακτήσεις που θα έχετε θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια που το κέφι σας δεν θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή, για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά, για να βάλετε γερά θεμέλια στις νέες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Επαναστατήστε τώρα απέναντι σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα, επιβάλλεται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τις μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις εξετάσετε διεξοδικότερα. Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει αυτό μαζί σας. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο και προκαλούνται έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Βελτιώστε τις κοινωνικές σχέσεις σας και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This