ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές έπεσε το περισσότερο νερό;

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές έπεσε το περισσότερο νερό;

Τις περιοχές στις οποίες έπεσε το περισσότερο νερό λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει την Αττική από τα ξημερώματα επεσήμανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε νωρίτερα σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open, έπεσαν «60 τόνοι νερού ανά στρέμμα στου Παπάγου, 40-50 σε Παιανία – Κορωπί». Όπως είπε οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι το απόγευμα.

https://exchange.glomex.com/video/v-d64dbqc6gw61?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι ουρανοί άνοιξαν για τα καλά προς την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, προς την δυτική και νότια Κρήτη. Παράλληλα ανέφερε τα σημεία στα οποία κινείται το φαινόμενο και συνέστησε ξανά προσοχή για ορισμένες περιοχές όπως το ανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο αλλά και για τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πολύ νερό ξεκίνησε η ημέρα στο νομό Αττικής όπου έχουμε και πλημμυρικά επεισόδια, πολύ νερό έχει πέσει και προς την ανατολική και νότια Πελοπόννησο όπως επίσης και προς την δυτική και νότια Κρήτη, ενώ το όλο φαινόμενο μετατοπίζεται μέσα στο Αιγαίο όπου θέλει προσοχή προς Κυκλάδες, νησιά ανατολικού νοτιοανατολικού Αιγαίου συμπεριλαμβανομένης και της Ρόδου. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα ξημερώματα – «Προσοχή το επόμενο δίωρο» λέει ο Κολυδάς για την Αττική

Πού σημειώθηκαν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης