Σταμάτησαν να δουλεύουν από την υπερθέρμανση

Must Read

Ο ελληνικός καύσωνας «χτύπησε» και μέρος των εκδοτηρίων του ΟΑΣΑ, που κολλούσαν χθες κατά τη διαδικασία έκδοσης των χάρτινων ηλεκτρονικών εισιτήριων.

Τα μηχανήματα φαίνεται πως έπαθαν… «θερμοπληξία» εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με ημερήσια εφημερίδα, το πιθανότερο είναι πως το πρόβλημα οφείλεται στην πλαστικοποιημένη επίστρωση που καλύπτει το χαρτί των εισιτηρίων, αφού ο ΟΑΣΑ το προμηθεύεται από την Φινλανδία, μια χώρα που δεν γνωρίζει θερμοκρασίες αντίστοιχες με τις δικές μας.

Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν αρχικά σε εκδοτήρια της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) και στη συνέχεια και στα εκδοτήρια των γραμμών 2 και 3 του Μετρό.

Εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ εκτιμούν ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι Φινλανδοί, ίσως, να μην «αντέχει» τις θερμοκρασίες του ελληνικού καλοκαιριού.

Από τον ΟΑΣΑ περιμένουν την τεχνική έκθεση του αναδόχου του έργου για το πρόβλημα, ενώ ο οργανισμός αναμένεται να ορίσει και δικό του ανεξάρτητο πραγματογνώμονα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This