Σάββατο 19/6/2021

Και κοριτσάκι της β’ τάξης θύμα bullying στο δημοτικό «ζούγκλα» της Καβάλας

Και δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού καταγγέλθηκε στο ίδιο σχολείο της Καβάλας, όπου μαθητές της τετάρτης χτύπησαν έναν μαθητή της τρίτης τάξης παρουσία τεσσάρων δασκάλων, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού! Θύμα, και μάλιστα δύο φορές, ήταν μια 7χρονη μαθήτρια της δευτέρας τάξης, η γιαγιά της οποίας, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για το άγριο περιστατικό στο 16ο Δημοτικό, αποφάσισε να μιλήσει για όσα υπέστη η εγγονή της όταν θέλησε να υπερασπιστεί συμμαθητή της.

Το κοριτσάκι είχε αντιδράσει όταν μαθητές της τρίτης εμπόδιζαν τον συμμαθητή της να πάει στην τουαλέτα και τότε εκείνοι τη χτύπησαν για να μην ανακατεύεται! Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά στην καταγγελία που έκανε στο Thestival.gr, «λίγες μέρες αργότερα, άλλο παιδί, πέμπτης δημοτικού, νευρίασε και κλότσησε την εγγονή μου». Η ίδια απευθύνθηκε ως κηδεμόνας στη διευθύντρια του σχολείου για όσα είχαν συμβεί σε βάρος της εγγονής της και, όπως λέει, εκείνη της απάντησε όπως και στον πατέρα του μαθητή της τρίτης, ζητώντας να φέρει… μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν την καταγγελία! Παράλληλα, αναφέρει πως μαζί με άλλους γονείς του σχολείου θα κάνουν τις κινήσεις που τους επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να υπερασπιστούν τα παιδιά τους. Από την πλευρά του, ο πατέρας του 9χρονου υποστήριξε ότι πολλοί ξέρουν τι συμβαίνει στο 16ο και δεν μιλούν:

«Προσπαθούν να μειώσουν το περιστατικό και να το καλύψουν, λέγοντας ότι ήταν μια αψιμαχία. Ποιος μπορεί να σπάσει τα πλευρά ενός παιδιού μέσα σε δευτερόλεπτα, σε μια αψιμαχία; Προσπαθούν να πουν μέχρι και ότι δεν πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο. Πρέπει να σπάσει η ομερτά του σχολείου. Δυστυχώς, δεν βγαίνει κανένας γονιός να μιλήσει γι’ αυτά τα περιστατικά».

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιο σκληρό βίντεο που είδες ποτέ και θα σε κάνει να νιώσεις το bullying στο πετσί σου (video)!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ