Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» οι Έλληνες επιβάτες του Diamond Princess

Must Read

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκαν οι δύο Έλληνες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess λίγο μετά την έλευσή τους στη χώρας μας.

Το υπερπολυτελές πλοίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στην Ιαπωνία με τους επιβάτες να βρίσκονται σε καραντίνα υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Οι δύο Έλληνες που βρίσκονταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες επαναπατρίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Δείτε επίσης: Βρέθηκε νέα Βαλεντίν – 9χρονη Αφγανή βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αυστρία

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να είναι καλά στην υγεία τους και να μην έχουν εμφανίσει κάποιο από τα συμπτώματα του ιού, ωστόσο, θα παραμείνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, όσες υπολογίζεται πως απαιτούνται πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα του ιού.

Να σημειωθεί πως πήραν εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο οι δύο Έλληνες που είχαν επιστρέψει από την Ουχάν στις 8 Φεβρουαρίου, μετά τη λήξη της 14ήμερης καραντίνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This