Μουτζούρης για μεταναστευτικό: «Η κυβέρνηση κάνει bullying σε 200.000 νησιώτες που θέλουν να παραμείνει ελληνική η πατρίδα τους»

Must Read

«Μια ολόκληρη κυβέρνηση ασκεί bullying στους νησιώτες» σημείωσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης σε εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένος, πετώντας το μπαλάκι στην κυβέρνηση να βρει λύση στο μεταναστευτικό.

Όπως δήλωσε ο Μουτζούρης στην τοποθέτησή του «200.000 Έλληνες ζητούν να παραμείνει η πατρίδα τους ελληνική», ενώ συμπλήρωσε πως:

«Εδώ και τέσσερις ημέρες ο κ. Μηταράκης έχει διακόψει την επαφή. Δε μπορεί να οδηγεί έναν ολόκληρο λαό σε καταστροφικές λύσεις», ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Μουτζούρη, ο οποίος επεσήμανε σχετιακά με το σχόλιο για μεταφορά των μεταναστών σε βραχονησίδες πως δεν έκανε ποτέ λόγο για κάτι τέτοιο, και πως τα λεγόμενα αυτά ανήκουν σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ.

Ακολούθως, ζήτησε τη διενέργεια διαλόγου με την κυβέρνηση για την εξεύρεση ειρηνικής λύσης τονίζοντας πως «είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα βρει λύση μέχρι και αύριο», για να πάρει την απάντηση από τον Χατζηδάκη πως:

«Καταλαβαίνω τη φόρτιση, αλλά δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.

Είπαμε ότι θα δώσουμε μια βδομάδα περιθώριο για διάλογο. Δεν είναι θέμα προσωπικό, είναι θέμα κυβέρνησης και περιφέρειας».

Δείτε επίσης: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This