Κόντρα ΕΛ.ΑΣ. – συνδικαλιστών για το τροχαίο με το περιπολικό

Must Read

Τεχνικό σύμβουλο- πραγματογνώμονα προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του περιπολικού που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 29 Ιουνίου στην διασταύρωση των οδών Διστόμου και Γ .Ζωγράφου στην περιοχή του Ζωγράφου, όρισε το προεδρείο του σωματείου ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί υποστηρίζουν πως αιτία του ατυχήματος στάθηκε η κακή συντήρηση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα φρένα του οχήματος. Από την πλευρά του το αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομίας είχε βγάλει ανακοίνωση για το συμβάν σημειώνοντας πως στο όχημα είχε γίνει το απαραίτητο σέρβις.

Οι ειδικοί φρουροί αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, πως, «Η προτροπή προέκυψε από τον Δικηγόρο μας κ Πλεύρη Αθανάσιο και, φυσικά, αυτός θα εκπροσωπήσει τους συναδέλφους σε όλη τη διαδικασία . Σχετικά με την ανακοίνωση του ”εμπειρογνώμονα” του Αρχηγείου για την κατάσταση του οχήματος, απάντηση δίνουν καθημερινά τα άκρως επικίνδυνα, σε εγκληματικό βαθμό, οχήματα του σάπιου στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας, που θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή μας» .

Στο συγκεκριμένο τροχαίο είχαν τραυματιστεί δυο αστυνομικοί που είχαν μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This