Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ανακαλούνται οι άδειες όλων των εργαζομένων στις υπηρεσίες Υγείας λόγω κορωνοϊού!

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, εξέδωσε απόφαση, μέσω της οποίας αναστέλλονται και ανακαλούνται, μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες όλων των εργαζομένων στις υπηρεσίες Υγείας.

Συγκεκριμένα ανακαλούνται οι άδειες του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία), καθώς και όλων των Τοπικών Ομάδων Υγείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφασή του αυτή, σχετίζεται, φυσικά, με το γεγονός ότι σήμερα είχαμε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό, και νοσηλεύεται υπό συνεχή παρακολούθηση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 13 νοσοκομεία που υποδέχονται και αντιμετωπίζουν περιστατικά κορωνοϊού

Το Υπουργείο Υγείας, πάντως, συνιστά ψυχραιμία, καθώς η νόσος παραμένει γενικά ήπια, ενώ συστήνεται η τήρηση των μέτρων προσωπικής υγιεινής από όλους. 

Διαβάστε επίσης: Τα ελληνικά μέτρα για τον κορωνοϊό προβλέπουν έως και κατ’ οίκον περιορισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ