Επιβεβαιώθηκε και 3ο κρούσμα στην Ελλάδα – Πρώτο στην Αθήνα!

Must Read

Η γυναίκα, που παρουσίασε το 3ο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, στην Αθήνα αυτή τη φορά, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, όπως και η 38χρονη, που παρουσίασε το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, γίνεται, επίσης, ιχνηλάτηση, ώστε να βρεθούν και να προστατευθούν και οι επαφές της. Όσον αφορά το σχολείο που πάει ο γιος της 38χρονης, μετά την απολύμανση θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες.

Δύο ακόμα ύποπτα κρούσματα σε Λάρισα και Χαλκιδική

Τις τελευταίες ώρες μια 22χρονη, η οποία επίσης είχε μεταβεί το προηγούμενο διάστημα στη Βόρεια Ιταλία, εξετάζεται στη Λάρισα, ενώ και ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, ο οποίος γύρισε πρόσφατα από την Ιταλία με την οικογένειά του, παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, ελέγχεται στη Χαλκιδική. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει άλλος ένας ασθενής, που εξετάζεται σε νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ υπάρχουν φόβοι για συμπτώματα κορωνοϊού και σε κρατούμενο, που κρατείτο στο τμήμα Ασφαλείας του Μενιδίου.

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τελικά τα αποτελέσματα για μια 68χρονη, που είχε μπει σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο! Πολίτες μπαίνουν στα νοσοκομεία και κλέβουν κουτιά με μάσκες (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This