Χειροπέδες σε έναν 14χρονο αναγκάστηκαν να περάσουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μαρούσι, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Οι ένστολοι αντιλήφθηκαν τον αμούστακο νταή στο πάρκο Αμαρουσίου και του έκαναν σήμα προκειμένου να τον ελέγξουν.
https://exchange.glomex.com/video/v-d6y7lz08vuv5?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Όπως διαπιστώθηκε, ο ανήλικος κυκλοφορούσε έχοντας πάνω του ένα αεροβόλο όπλο και μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»!
Παράλληλα βρέθηκαν πάνω του 440 μπίλιες αεροβόλου και κουκούλα τύπου full face.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
https://exchange.glomex.com/video/v-d6xvt4kiubnd?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 7-1-2025 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 14χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τον ανωτέρω εντός πάρκου στην περιοχή τους Αμαρουσίου και τον κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του αεροβόλο πιστόλι, μαχαίρι τύπου πεταλούδα, -440- μπίλιες αεροβόλου και κουκούλα τύπου full face.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε την σχετική φωτογραφία:









