ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ!

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ!

Ραγδαία η επιδείνωση της υγείας του από σήμερα το πρωί

Μεγάλη αγωνία επικρατεί τις τελευταίες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Αναστάσιο καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου  νοσηλεύεται, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ο οποίος βρισκόταν σε απλό δωμάτιο χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου και διασωληνώθηκε.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ Αναστάσιου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και βρίσκεται διασωληνωμένος».

Ο 95χρονος ιεράρχης είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από τα Τίρανα στην Αθήνα στις 3 Ιανουαρίου. Νοσηλευόταν ήδη στο τοπικό νοσοκομείο από τις 30 Δεκεμβρίου με εποχική ίωση αλλά παρουσίασε γαστρορραγία και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης