Ποιος γνωστός αστρολόγος φόρεσε ράσα και θα γίνει Μοναχός ! (video)

Must Read

Άφησε την αστρολογία και αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού. Ο λόγος για το γνωστό αστρολόγο Νίκο Χορταρέα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ακούει πλέον στο όνομα πατήρ Κυπριανός.

Κι ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο τον (πρώην) αστρολόγο, η επίσημη χειροτόνησή του θα λάβει χώρα κάπου ανάμεσα στα τέλη Ιουλίου με μέσα Αυγούστου, αναλόγως του πότε θα είναι διαθέσιμος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, εντός των εκκλησιαστικών κύκλων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας λέγεται πως η χειροτονία του έγινε ανήμερα της Αναλήψεως.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή του νέου του ονόματος από τον Χορταρέα, καθώς, σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση, ο Άγιος Κυπριανός είναι εκείνος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί, που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από… μαγεία!

Παραμένει άγνωστο, ωστόσο, αν η απόφασή του αυτή σχετίζεται με την προ τριετίας σύλληψή του στην Κύπρο με την κατηγορία της μαγγανείας, η οποία απαγορεύεται στο νησί της Αφροδίτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This