Κυριακή 16/5/2021

Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε παιδότοπο στην Πάτρα

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα την Τρίτη 03/03 στην Πάτρα, όταν ένα αυτοκίνητο, ακολουθώντας «τρελή» πορεία, καρφώθηκε μέσα σε έναν ιδιωτικό παιδότοπο που, ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσε.

Το σκηνικό που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά, έγινε στην οδό Νοταρά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν ένας νεαρός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Από την αυξημένη ταχύτητα που είχε αναπτύξει, το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και ντεραπάρισε, τερματίζοντας την ανεξέλεγκτη πορεία του στο εσωτερικό του παιδότοπου!

παιδοτοπος αυτοκινητο ζημιες

Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στην τζαμαρία, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον παιδότοπο. Το όχημα διέλυσε τέντες, ξύλινα τραπεζάκια, καρέκλες και πλήθος παιδικών αξεσουάρ και άλλων ειδών διακόσμησης.

Διαβάστε επίσης: Δημοπρασίες ΟΔΔΥ! Στο… σφυρί αύριο τα αυτοκίνητα του κοσμάκη από… 150 ευρώ!

Ο χώρος παιδικής ψυχαγωγίας ευτυχώς δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν θύματα, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια, χωρίς να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

παιδοτοπος αυτοκινητο ζημιες

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδοποιήθηκε άμεσα η οδική βοήθεια, προκειμένου να παραλάβει το διαλυμένο όχημα, ενώ, είναι άγνωστο εάν ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο, προκειμένου να ενημερώσει τους υπευθύνους του παιδότοπου για τη ζημιά που προκλήθηκε με δική του υπαιτιότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ