Πέμπτη 13/5/2021

Δημοπρασίες ΟΔΔΥ! Στο… σφυρί αύριο τα αυτοκίνητα του κοσμάκη από… 150 ευρώ!

Με τιμή εκκίνησης 150 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο ή το δίκυκλο των ονείρων σας, αρκεί να παραβρεθείτε στη δημοπρασία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) στο Μεσολόγγι, αύριο Πέμπτη 05 Μαρτίου!

Μεταξύ των οχημάτων που ξεχωρίζουν με μια πρώτη ματιά στη λίστα της δημοπρασίας, είναι μια Alfa Romeo Brera diesel, ένα Peugeot 207, επίσης diesel, αλλά και μια αστραφτερή Jaguar X-Type!

Τα παραπάνω, αλλά και δεκάδες ακόμη οχήματα, προερχόμενα από τα αζήτητα των τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία, θα διατεθούν μέσω προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας το πρωί της Πέμπτης, στο κτίριο του Τελωνείου Μεσολογγίου, που βρίσκεται στο λιμάνι.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, εξάλλου, στο κατάστημα του Τελωνείου Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων θα είναι ένα Peugeot 607 με τιμή εκκίνησης τα 800 ευρώ, ένα VW Golf GTi με τιμή εκκίνησης τα 2.000 ευρώ, ένα Audi A5 2,5 TDi, με τιμή εκκίνησης τα 1.000 ευρώ και ένα Nissan X-Trail diesel, με τιμή εκκίνησης τα 1.800 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Συναυλία αφύπνισης στο Σύνταγμα των κατοίκων Ηλείας και Αχαΐας για τον δρόμο «καρμανιόλα» Πατρών – Τσακώνας

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ, αρκεί να καταβάλουν εγγύηση 300 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 100 ευρώ για τα δίκυκλα, τα οποία, σε περίπτωση που ανακηρυχθεί πλειοδότης, αφαιρούνται από το ποσό απόκτησης του οχήματος. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιος να αποκτήσει κάποιο όχημα, τα χρήματα επιστρέφονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ