Συναυλία αφύπνισης στο Σύνταγμα των κατοίκων Ηλείας και Αχαΐας για τον δρόμο «καρμανιόλα» Πατρών – Τσακώνας

Must Read

Με μια μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα λίγο πριν από το Πάσχα θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους οι κάτοικοι των νομών Ηλείας και Αχαΐας για τον δρόμο «καρμανιόλα» ΠάτραςΠύργουΚαλού ΝερούΤσακώνας.

Μετά το τελευταίο δυστύχημα τον προηγούμενο μήνα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους, εκατοντάδες κάτοικοι βγήκαν την προηγούμενη Τετάρτη στους δρόμους ζητώντας την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ώστε να αρχίσουν τα πολυπόθητα έργα.

Παρόντες στη συγκέντρωση στη Νέα Μανωλάδα ήταν και ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, ο οποίος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο όπου σκοτώθηκαν οι δύο νέοι και επικαλέστηκε όραμά του με τον Χριστό όσον αφορά τη βελτίωση του δρόμου. Το «παρών» έδωσε και μια χαροκαμένη μάνα, που πέρυσι έχασε τον έναν γιο της και πριν από έναν μήνα έχασε και τον δεύτερο σε τροχαία δυστυχήματα στον δρόμο «λαιμητόμο»!  «Θα είμαι μαζί σας μέχρι τέλους. Έχασα τα δύο μου παιδιά σε αυτό τον δρόμο. Να μην αφήσουμε να χαθούν άλλα» έλεγε ανάμεσα στους λυγμούς της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τους επίσημους φορείς των όμορων δήμων, αποφασίστηκε η διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας αφύπνισης στο Σύνταγμα, με κεντρικό πρόσωπο τον Μίμη Πλέσσα, που έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι «Η υπογραφή», σε στίχους Γιάννη Τζουανόπουλου, ο οποίος θα έχει και την επιμέλεια της συναυλίας. Πρόκειται για ένα λαϊκό τραγούδι που εμπνεύστηκε ο Γιάννης Τζουανόπουλος από την πολυπόθητη υπογραφή που πρέπει να μπει, ώστε να αρχίσουν τα έργα, όμως κανείς δεν τη βάζει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, μέχρι στιγμής έχουν κληθεί να συμμετάσχουν πολύ μεγάλα ονόματα, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Αντώνης Ρέμος και πλήθος ερμηνευτών και ηθοποιών!

Δείτε επίσης: Χειμώνας ξανά! Που θα πέσουν σήμερα ισχυρές καταιγίδες – 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This